X3M Forum
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Mart 12, 2010, 12:53:41 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
X-Fitness X-Sports
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik X3M Foruma pre slanja poruka!

Stranice: 1 ... 13 14 [15]
  Štampaj  
Autor Tema: ŠARČEV: Budućnost industrije suplemenata - AMINO KISELINE  (Pročitano 12352 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pedja_Petrovic
Admin
Super-heavyweight Member
Van mreže Van mreže

THE GENERAL OF ARMY

WWW E-mail
« Odgovor #210 poslato: Decembar 25, 2009, 06:34:36 am »

Citat
z rizik da budem dosadan, jel ima neke svrhe piti ove u tabletama ujutru i pre treninga, a gluta, bcaa, whey i tecne oko treninga?

UJUTRO NEMA SVRHE NIKAKVE
A AKO IH VEC IMAS ONDA IH ISKORISTI TAKO KAKO SI REKAO..
Sačuvana

Вучко
Lightweight Member
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #211 poslato: Decembar 31, 2009, 04:24:30 pm »

Везано са течне аминос у току тренинга ( на кури са ААС ) : да ли је 100 мл пуно , и ако није, да ли се узима одједном или из 2 пута.... рецимо ?
И да, да ли се могу насути у флашицу са 1/2 л  воде и "циркати" у току тренинга или их сручити у грло вирго ин такта  Molim?

хвала
Sačuvana

Иде лето , држите КЕТО !!!
Naturalni
Moderator
Cruiserweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #212 poslato: Decembar 31, 2009, 07:30:15 pm »

Везано са течне аминос у току тренинга ( на кури са ААС ) : да ли је 100 мл пуно , и ако није, да ли се узима одједном или из 2 пута.... рецимо ?
И да, да ли се могу насути у флашицу са 1/2 л  воде и "циркати" у току тренинга или их сручити у грло вирго ин такта  Molim?

хвала
]
100ml ti je oko 50g tecnih,ako si na AAS-u odlicno ako si natural PUNO je;)
a pijes ih u toku treninga gledas da popijes 20min pre isteka treninga i onda sejk;)
Sačuvana
Вучко
Lightweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #213 poslato: Januar 02, 2010, 04:02:45 pm »

Биг хвала Натурални ...и срећна ти Нова   Zelenko
Sačuvana

Иде лето , држите КЕТО !!!
vsns
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #214 poslato: Januar 11, 2010, 05:44:03 pm »

jedno pitanje:
da li bi ovako valjalo,pre treninga 10g bcaa+10g glutamina+noreactor,u toku treninga tečne i nakon treninga 10g bcaa+10g glutamina+merica whey-a+ 5g creatina+20g dex?nejasan mi je ovaj deo posle treninga,negde sam pročitao da bi trebalo odmah posle treninga bcaa i glutamin a da whey ide posle pola sata.e sad ako neko može da mi razjasni ovaj deo.i da dodam da radim trening,tegove i onda nastavljam kardio.

p.s. sorry ako nisam postavio pitanje na pravo mesto
Sačuvana
Naturalni
Moderator
Cruiserweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #215 poslato: Januar 11, 2010, 08:15:19 pm »

jedno pitanje:
da li bi ovako valjalo,pre treninga 10g bcaa+10g glutamina+noreactor,u toku treninga tečne i nakon treninga 10g bcaa+10g glutamina+merica whey-a+ 5g creatina+20g dex?nejasan mi je ovaj deo posle treninga,negde sam pročitao da bi trebalo odmah posle treninga bcaa i glutamin a da whey ide posle pola sata.e sad ako neko može da mi razjasni ovaj deo.i da dodam da radim trening,tegove i onda nastavljam kardio.

p.s. sorry ako nisam postavio pitanje na pravo mesto
pre treninga ok,u toku treninga,posle treninga ovako
posle tegova 10g bcaa i 10g gluta pa kardio
a odma posle kardia whey,dex,krea
po meni tako ti je najbolje
Sačuvana
vsns
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #216 poslato: Januar 11, 2010, 11:56:49 pm »

hvala ti,moracu to da probam
Sačuvana
Kaciga
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #217 poslato: Februar 08, 2010, 07:18:17 pm »

bravo vlad....bravoooooo

ovo je upravo ono sto je meni milos davno rekao,ali eto izgelda da su i njemu preko glave koje kakvih STRUCNJAKA koji ne razlikuju kafu od droge a o njihovom izgledu da se i ne govori....

bez obzira ko bilo sta rekao,ja sam ovo probao tj na ovaj nacin i rezultati su bili i vise nego ludi.....u to moze svako da bude uveren...

jedini problem kod nas je zaista cena AK medjutim,ko i malo ozbiljnije zeli da se posveti svom telu racunica ga na kraju ispadne isto...verujte mi na rec..i onda..zasto gubiti vreme kada je vec sve servirano na ovaj nacin i prvdati svoje ili necije neuspehe za razno raznim razlozima....

pa zamislite samo da su ovakve informacije bile dostupne pre 10-ak godina gde bi smo svi skupa danas bili.....zato kazem jos jednom...

ljudi ne gubite vreme...citajte åprave textvoe ucite od NAJBOLJIH a ne od nekih debila koji ni sami pojma nemaju sta pricaju...

jos jednom..

BRAVO VLAD.....
Treba slushati prave ljude DJAPE dobro kazesh  treba uciti od najboljih ZIVEO!!!!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

The Nutrition Shop X3M GYM The Nutrition Shop
Extreme Photographer Predrag Petrović