General Bodybuilding Discussion > Članci
PROTEINI I CARBO HIDRATI
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---pedja aj daj primer za obrok pred spavanje , koliko bi trebalo proteina trebalo uzeti u tom obroku , da li treba nesto povecati unos prot. za taj obrok ili da bude u rangu ostalih ?
pomenuo si da mleko i voce ne idu zajedno , kako i kada da uzimam mleko(kefir) ?
--- Kraj citata ---
...vidi,ja nisam u sutini neki veliki ljubitelj mlecnih prozivoda...tako da...od sira i nesto jogurta u masi to je sve...
sto se tice protkaca...pa ja tu imam jednu teoriju koje se drzim vec dosta dugo jer radi..a to je..
posle 17 h uopste ne jedem carbse..znaci samo 2 proteinska obroka i pres pavanje sproo otpustajuci whey....i over..
Markoni:
znaci ne mnogo mleka a od mlecnih proizvoda posni sir ,ok
a sta mislis o kefiru , citao sam izvestaj sa simpozijuma iz Las Vegasa i bas ga hvale kao najbolji mlecni proizvod za bodibilding , zato sto je vec delimicno svaren od gljiva koje se nalaze u njemu , a problem mi je i kada da ga uzimam mozda ovako da ga pijem preko dana izmedju obroka ?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---znaci ne mnogo mleka a od mlecnih proizvoda posni sir ,ok
a sta mislis o kefiru , citao sam izvestaj sa simpozijuma iz Las Vegasa i bas ga hvale kao najbolji mlecni proizvod za bodibilding , zato sto je vec delimicno svaren od gljiva koje se nalaze u njemu , a problem mi je i kada da ga uzimam mozda ovako da ga pijem preko dana izmedju obroka ?
--- Kraj citata ---
.veruj da ga u zivotu nisam probao..tako da ti kazem bilo sta bilo bi glupo....soory :cry:
Pedja_Petrovic:
EVO JEDNA TEMA KOJA PO MOM MISLJENNU ZASLUZUJE DA SE NADJE NA VRHU.
NADAM SE DA SALE NECE DA MI ZAMERI
sasacg:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 25, 2007, 05:35:44 posle podne ---EVO JEDNA TEMA KOJA PO MOM MISLJENNU ZASLUZUJE DA SE NADJE NA VRHU.
NADAM SE DA SALE NECE DA MI ZAMERI
--- Kraj citata ---
hahahahahahaha... a bas razmisljam ko sad pokrece temu i koji idiotski post cu da zateknem :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju