Ostalo > Offtopic
UFO EVIDENCE
Sinke:
Sve je to lepo al kako vi objasnjavate ljudi da od ovolike vasione postoji zivot samo na jednoj planeti i to na ovoj nasoj....jeste se nekad zapitali to...ovo de su otkrili ovi zajebanti do plutona je samo delic od ko zna kolikog dela...tako da nema teorije da samo kod nas postoji zivot.....
vuksa:
jeste..stvarno ima ih svuda ;D
evo ja sam jednog slucajno uhvatio dok sam slikao malog crnju u egiptu ;D
Colja:
--- Citat: Sinke Septembar 21, 2008, 12:52:38 pre podne ---Sve je to lepo al kako vi objasnjavate ljudi da od ovolike vasione postoji zivot samo na jednoj planeti i to na ovoj nasoj....jeste se nekad zapitali to...ovo de su otkrili ovi zajebanti do plutona je samo delic od ko zna kolikog dela...tako da nema teorije da samo kod nas postoji zivot.....
--- Kraj citata ---
Svaki hriscanin ce ti reci da zivot nije stvar slucajnosti, vec bozje volje, tako da primena statistike i verovatnoce da jos negde postoji zivot ne pije vodu. Bog je rekao Zemlja i nigde vise. Naravno, svako ima pravo da veruje Bogu ili verovatnoci. Izaberi sam :)
Pozdrav!
Radomir:
Vukso, ono iza tebe na avataru, jesu to piramide ili leteci tanjiri? Ne vidi se dobro :D :D :D :D :D :D :D
sasacg:
Letece piramide!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju