General Bodybuilding Discussion > Članci

BEZ PRECICA....BEZ CENZURE

<< < (3/7) > >>

DIJAN JAHJEFENDIC:

--- Citat: vlada88  Jun 15, 2008, 09:08:39 posle podne ---Da li je moguce da mi ovde besplatno dobijemo savete za koje ljudi moraju da se pomuce da dobiju cak i da plate, hvala puno Pedja na svim informacijama, ovakvi clanci su bar meni, bukvalno neprocenjivi.

--- Kraj citata ---

Ne mozete ni zamisliti koliko ste sretni sto imate ovakav team strucnjaka pod vodstvom naseg Generala Pedje Petrovica koji nesebicno dijeli savjete i informacije da bi mi svi sto bolje napredovali i ne gubili vrijeme uzalud...
Ja sam hiljade €ura placao da bih dosao do kojekakvih informacija, da bi sto bolje napredovao, jer prije par godina nije bilo foruma i interneta, a tako ni ovako kvalitetnih informacija kao sada, nego sam morao putovati i po nekoliko hiljada kiolmetara da bih dosao do informacija i pravih savjeta sto i kako raditi...

Generale, jos jednom veliko hvala za nesebicnu pomoc sto si ucinio i sto cinis za nas, a pogotovo za mene!

MARIO JARNECIC:
odlican clanak Pedja !!!

Pedja_Petrovic:
Hvala ljudi..

meni je drago sto mogu da pomognem i sa tim nemam nikakav problem,cak sto vise...cini me veoma sretnim kada bilo kome pomognem na ovaj ili onaj nacin..

i kao sto rekoh....idemo dalje

JOJEVTA:
Odlican text Pedja !!!

Samo tako nastavi

vlada88:

--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Jun 16, 2008, 12:38:12 pre podne ---
--- Citat: vlada88  Jun 15, 2008, 09:08:39 posle podne ---Da li je moguce da mi ovde besplatno dobijemo savete za koje ljudi moraju da se pomuce da dobiju cak i da plate, hvala puno Pedja na svim informacijama, ovakvi clanci su bar meni, bukvalno neprocenjivi.

--- Kraj citata ---

Ne mozete ni zamisliti koliko ste sretni sto imate ovakav team strucnjaka pod vodstvom naseg Generala Pedje Petrovica koji nesebicno dijeli savjete i informacije da bi mi svi sto bolje napredovali i ne gubili vrijeme uzalud...
Ja sam hiljade €ura placao da bih dosao do kojekakvih informacija, da bi sto bolje napredovao, jer prije par godina nije bilo foruma i interneta, a tako ni ovako kvalitetnih informacija kao sada, nego sam morao putovati i po nekoliko hiljada kiolmetara da bih dosao do informacija i pravih savjeta sto i kako raditi...

Generale, jos jednom veliko hvala za nesebicnu pomoc sto si ucinio i sto cinis za nas, a pogotovo za mene!

--- Kraj citata ---
Upravo tako, ljudi potrose godine i godine vezbanja, uceci na svojim greskama kad nema ko da im objasni, mi ovako bukvalno stedimo gomilu novca (koji bi otisli na pogresne suplemente npr.) i sto je mnogo bitnije gomilu VREMENA (koje bi otislo na totalno kontra produktivnu ishranu/vezbanje), jel dobijamo nesebicno savete iz prve ruke, od profesionalaca do kojih je inace vise nego tesko doci, i dobiti ma i minut njihovog dragocenog vremena.
Stvarno, meni licno je neverovatno da ovde ima ljudi koji bukvalno svakom izlaze u susret, i imaju strpljena da iznova i iznova objasnjavaju zaista mnogo stvari...necu vise da vas hvalim, da ne ureknem nekog :), plus da malo pustim i druge da to rade :)
Samo bih jos dodao, da stvari koje sam ovde saznao u proteklih dva meseca, ne mogu ni da zamislim koliko bi mi vremena trebalo da ih saznam bez ovog foruma (verovatno dobar deo ne bi nikad ni saznao)...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju