Multimedia > Slike/Muškarci
RONNIE COLEMAN-SOMETHING WRONG??
Pedja_Petrovic:
:cry: :lol:
Pedja_Petrovic:
:)
MR.BIG:
Victor je odlican, nego u vezi Ronija, ajde Pedja ako sta saznas javi nam ovde. Prosto mi je neverovatno, bre izgleda kao neki genetski inzenjering, za dva meseca da se ovako lakat deformise, strasno!!!
A za novog MR.O biram Gustava, covek odise onim nekad davno zaboravljenim klasicnim linijama tela naravno u novoj vecoj dimenziji ali i dalje prijatnoj za oko!!!
sasacg:
victor je inace bio 5-i na ovogodisnjoj olimpiji
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MR.BIG ---Victor je odlican, nego u vezi Ronija, ajde Pedja ako sta saznas javi nam ovde. Prosto mi je neverovatno, bre izgleda kao neki genetski inzenjering, za dva meseca da se ovako lakat deformise, strasno!!!
A za novog MR.O biram Gustava, covek odise onim nekad davno zaboravljenim klasicnim linijama tela naravno u novoj vecoj dimenziji ali i dalje prijatnoj za oko!!!
--- Kraj citata ---
...ma da..cim nesto pronadjem da je bilo ko sta sa sigrunoscu rekao ja cu da javim ovde...
jebiga,imamo jako mnogo spijuna na forumu i prati se svaka moja recenica pa cak i rec..
pa tako me i jedan prevod sa engleskog jezika JEBACKI KOSTAO.......JEBACKI....ALI TO CU JA DA RESIM PRILIKOM PRVOG SUSRETA SA NEKIM KO VOLI DA PRENOSI INFORMACIJE :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: ..PRVOM PRILIKOM...
tako da necu nista da prenosim bez proverenih info..
sto se tice martizeza..da momak je odlican ali ne zasluzuje..bar ne jos da bude novi king..
BADELL...U SVAKOM SLUCAJU JA SAM TAKODJER ZA NJEGA JER STVARNO JE NARPAVIO NEVEROVATAN NAPREDAK...NEVEROVATAN......on je takodjer moj favorit
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju