General Bodybuilding Discussion > Članci

NAPADNI,UNISTI I PORASTI

<< < (2/3) > >>

vlada88:

--- Citat: Spartak  Jun 21, 2008, 11:50:08 posle podne ---pokupili su cijeli kontigent cottage cheesa iz megamarketa, provali kako ih ljudi gledaju...markus je lik totalni.

--- Kraj citata ---
Eeee, to cu i ja od sad da radim, a ne ja budem fin, kupim samo par ella sireva, da ostavim ostaloj braci bilderima, i onda naidju dani kao sad, kad mi ponestane zaliha, a ne mogu da ga nadjem bar blizu mene, po 2-3 dana...
Od sad, kupim sve koje vidim.

vlada88:
A sad ontopic, zainteresovala me je ova tema jako, jel ramena su mi ubedljivo najslabiji deo tela, strasno sam uzak tu gore, nemam ramena uopste, tako da bi mi definitivno pomogao neki zaista dobar metod za rad ramena.
Jel mozda probao neko ovo?

_Mare_:
Vlado, iako ce svi ovi ljudi verovatno da ti daju dobar savet, ti najbolje znas sebe...
Probaj, pa ako ti bude islo i ako ti vezbe odgovaraju, nastavi....
Poz

Spartak:

--- Citat: vlada88  Jun 22, 2008, 06:29:42 posle podne ---A sad ontopic, zainteresovala me je ova tema jako, jel ramena su mi ubedljivo najslabiji deo tela, strasno sam uzak tu gore, nemam ramena uopste, tako da bi mi definitivno pomogao neki zaista dobar metod za rad ramena.

--- Kraj citata ---
neznam koliki ti je staz u teretani, ali ako si pocetnik, preporucio bi ti po jednu vjezbu za svaku glavu ramena,znaci standard,potisak, letenje za lateralnu glavu i letenje u pretklonu za zadnju glavu.kilaze prilagodi da uvjek odradis u punoj formi bez cheatinga

duh:

--- Citat: Spartak  Jun 23, 2008, 12:40:03 posle podne ---
--- Citat: vlada88  Jun 22, 2008, 06:29:42 posle podne ---A sad ontopic, zainteresovala me je ova tema jako, jel ramena su mi ubedljivo najslabiji deo tela, strasno sam uzak tu gore, nemam ramena uopste, tako da bi mi definitivno pomogao neki zaista dobar metod za rad ramena.

--- Kraj citata ---
neznam koliki ti je staz u teretani, ali ako si pocetnik, preporucio bi ti po jednu vjezbu za svaku glavu ramena,znaci standard,potisak, letenje za lateralnu glavu i letenje u pretklonu za zadnju glavu.kilaze prilagodi da uvjek odradis u punoj formi bez cheatinga

--- Kraj citata ---

Kako nemas ramena uopste, u stvari kad ih nemas uopste kako onda imas snage u grudima za 6x90 iz bendza.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju