Ostalo > Offtopic
malo smijeha
duh:
ja mislim da je to samo u tim "visim" skolama u koje malo ko od amera uspe da udje ili pak uspe da se odluci na tu opciju. To da biras predmete je OK posto vamo kod nas moras da ucis dvajes glupavih predmeta i filozofija, dok bi ovako imao matis fiziku i inf. to bih ja izabrao.
Nico
Najbolje ti dodji u Srbiju tu ce ti biti mnogo lakse da odes na fax i zavrsis, ipak je Srbija Srbija.
Sasa Dimitrijevic:
@Nico....
Ok slazem se sa tobom oko vecine stvari koje si napisao o nasim (pa sam si rekao) gastarbajterima...
To je nesto slicno kao i "gastarbajteri" ako tako mogu da nazovem ljude koji su do skoro (a verujem jos uvek) dolazili kod nas iz istocnih zemalja koje nas okruzuju Bugarska Rumunija... u potrazi za nesto malo novca.
Hehe zamislite zemlje kojima je Srbija "Zapad". :)
Sta to znaci? To znaci da su to ljudi koji su na niskom ili nikakvom nivou obrazovanja. U prevodu prosta radna snaga ili fizicki radnici (neka mi niko ne zameri zbog ovoga).
Slazem se i sa tobom da i kod nas puno takvih ljudi postoji, da su ili nepismeni, ili su zavrsili mozda samo osnovnu skolu (jer je ona navodno obavezna)...
Ali onaj klip o amerikancima.... Ma daj bre covece... Ono je blagi uzas.
Koliko sam gledao, onde su najcesca pitanja bila u vezi geografije. Gde se koja zemlja nalazi, naravno na laznim kartama da bi zbunili ispitanike.
Verujte mi ne znam kakve su danasnje generacije osnovaca i to da li umesto australije oni prepoznaju francusku, ali secam se nas koji smo kao klinci gledali i proucavali atlase i znali tacno gde se koja zemlja nalazi (mada ih je bilo dosta manje nego sada :p)... ali ne prepoznatii Francusku u srcu Evrope, koja je jos pride veliki saveznik te j****e Amerike... je stvarno .... ne znam.... zalosno :)
Pogotovo sto se ne radi o nekoj deci nego o odraslim ljudima....
Jednostavno nemam reci...
duh:
ma sad mozes da znas i dvajes africkih zemalja a oni nece znati gde je francuska a kamo Srbija.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju