Multimedia > Slike/Muškarci
Phil Heath 2008 ,2009,2010
vuksa:
jbt ima phil ruke ono...bas razbija
duh:
ma kakvu formu imao on ce zauvek imati tu punocu i cvrstinu misica
http://www.youtube.com/watch?v=QmjWPiln_Fw&feature=related
Marijan Lipsinic:
Phil Heath je ne samo vrhunski bodybuilder nego i vrlo ljubazna osoba, koja nikada ne daje do znanja drugim builderima a pogotovo navijacima, da je bolji od njih. Ovaj mladi builder iz savezne drzave Colorado, buducnost je svjetskog bodybuildinga i zajedno sa Dennis Wolf-om i Martinezom biti ce glavni favoriti za Olimpiju vec slijedece godine.
Polomac:
--- Citat: Marijan Lipsinic Oktobar 10, 2008, 07:45:44 posle podne ---Phil Heath je ne samo vrhunski bodybuilder nego i vrlo ljubazna osoba, koja nikada ne daje do znanja drugim builderima a pogotovo navijacima, da je bolji od njih. Ovaj mladi builder iz savezne drzave Colorado, buducnost je svjetskog bodybuildinga i zajedno sa Dennis Wolf-om i Martinezom biti ce glavni favoriti za Olimpiju vec slijedece godine.
--- Kraj citata ---
Slazem se,samo zaboravio si THE BLEDA ;D ;D,pozz..
Marijan Lipsinic:
--- Citat: Polomac Oktobar 10, 2008, 08:14:29 posle podne ---
--- Citat: Marijan Lipsinic Oktobar 10, 2008, 07:45:44 posle podne ---Phil Heath je ne samo vrhunski bodybuilder nego i vrlo ljubazna osoba, koja nikada ne daje do znanja drugim builderima a pogotovo navijacima, da je bolji od njih. Ovaj mladi builder iz savezne drzave Colorado, buducnost je svjetskog bodybuildinga i zajedno sa Dennis Wolf-om i Martinezom biti ce glavni favoriti za Olimpiju vec slijedece godine.
--- Kraj citata ---
Slazem se,samo zaboravio si THE BLEDA ;D ;D,pozz..
--- Kraj citata ---
Ne, nisam zaboravio Dextera. "The Blade" je vrhunski bilder, ali nazalost ne mogu za njega reci da je pristupacna osoba. Ponasa se prepotentno, nije ljubitelj navijaca...znam i slucajeve kad je odbijao da se slika sa navijacima... Po mom misljenju i mnogih drugih, nije dobar ambasador sporta za razliku od Heatha i Wolfa. Kad sam spomenuo Phila, Dennisa i Victora, mislio sam na buducnost bodibildinga. Dexterova karijera se priblizava kraju, ali u svakom slucaju biti ce u "mixu" za slijedecu Olimpiju ako se odluci da brani titulu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju