General Bodybuilding Discussion > Članci
KOLIKO STE PUTA CULI.......
t1000:
Sad sam poslao mail ovim mojim "spojlerasima" na poslu koji me svaki dan mole da im napisem neku dijetu.
Ovo ce da ih kosta jedno 20eur,po osobi naravno! :P
H2SO4:
--- Citat: duh Jun 27, 2008, 10:41:18 posle podne ---Moze li da se u drugu varijantu dijete 2-3 puta sedmicno ubaci crvenog mesa. Pojedna snicla od 200g mesa.
--- Kraj citata ---
pa nemoj ako je meso dugo stajalo na suncu
nix:
Zamolio bih Pedju ili ako jos neko zna da mi da svoje misljenje o ovome
Naime,trenutno redim rotacije UH 300,200,100,0,350,150,0 ali kada i mam dan sa dosta UH 350,300,200 citav dan sam nekako s*eban,sve vreme mi se spava,a kada imam dan sa 0 UH tada se najbolje osjecam imam dovoljno energije ne spava mi se nisam cak ni gladan.
Evo Jedan primjer kako se hranim kada imam 300 UH
Ja kada ustanem odma skuvam 300 gr rize i to otprilike podijelim na 3 manje vise jednaka dijela,jer me mrzi da svaki put kada treba da jedem rizu ponovo moram da kuvam...Tako isto uradim i sa mesom skuvam 1kg do 1.2kg i to podelim na pet delova onako otprilike
1. 10belanaca + 1/3 rize i neki multivitamin i vit. C
2. Belo meso +1/3rize
3. Belo + 1/3rize
4. Belo + povrce(uglavnom kuvana mrkva)
5. Belo + povrce
6. Belo + salata(uglavnom paradajiz i krastavac)
7. 10 belanaca
Ajde ljudi dajte svoja misljenja
Spartak:
--- Citat: nix Jun 29, 2008, 11:52:39 pre podne ---Zamolio bih Pedju ili ako jos neko zna da mi da svoje misljenje o ovome
Naime,trenutno redim rotacije UH 300,200,100,0,350,150,0 ali kada i mam dan sa dosta UH 350,300,200 citav dan sam nekako s*eban,sve vreme mi se spava,a kada imam dan sa 0 UH tada se najbolje osjecam imam dovoljno energije ne spava mi se nisam cak ni gladan.
Evo Jedan primjer kako se hranim kada imam 300 UH
Ja kada ustanem odma skuvam 300 gr rize i to otprilike podijelim na 3 manje vise jednaka dijela,jer me mrzi da svaki put kada treba da jedem rizu ponovo moram da kuvam...Tako isto uradim i sa mesom skuvam 1kg do 1.2kg i to podelim na pet delova onako otprilike
1. 10belanaca + 1/3 rize i neki multivitamin i vit. C
2. Belo meso +1/3rize
3. Belo + 1/3rize
4. Belo + povrce(uglavnom kuvana mrkva)
5. Belo + povrce
6. Belo + salata(uglavnom paradajiz i krastavac)
7. 10 belanaca
Ajde ljudi dajte svoja misljenja
--- Kraj citata ---
ovako, pobrkao si loncice.300g rize ne znaci 300g ugljenih hidrata.100g sirove rize ima oko 70g ugljenih hidrata.Pa ti racunaj.Ti si do sad unosio oko 200g uh umjesto 300.Jos pogotovo ako si mjerio skuvanu rizu,onda cak i manje.Jer 100g sirove ispadne mnogo vise na kraju jer se natopi vodom.Sto se tice tvoje letargije, tu zaista ne mogu da dam strucni odgovor.Unos vode?kofein?
Nikolans:
mozda manje energije potroshi na varenjE ?? :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju