General Bodybuilding Discussion > Članci
KOLIKO STE PUTA CULI.......
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Tanja U. Jun 27, 2008, 02:39:52 posle podne ---Pedja, dijeta koju si postavio u prvom delu teksta, to je bila tvoja dijeta, tj napravljena je za tebe i tvoju kilazu, jesam li u pravu?
Konkretno, osoba (zenskog roda) ima nekih 63 kg. Pretpostavljam da joj trebam reci, ako procita ovaj tekst na forumu, da gramazu treba da prilagodi sebi, zar ne?
p.s. u pitanju je "sladokusac", tako da ce ona sigurno hteti ici na varijantu broj 2 ;)
--- Kraj citata ---
da..ali neka proba da smani samo B...nema bas ovde nogo UH da bi se neso drasticno smanivalo...
zna i sama da je B gradivnaatreija pa bez obzira sto cilj nije izgradnja misicne mase ipak bi trebalo da se vodi racuna o metabolickim procesima i proteinu kao gradivnoj matreiji..
ali ukoliko je ona sada na junku..svaka promena a da ne govrim o ovoj ce jojd doenti rezulatat...tako da..neka ona krene ovako.....
dijeta koju sam ja ovde anpisao je vec u mnogome modifikovana.ja sam rekao da sam bio na njoj..ali nisma stavio cifre koje sam ja imao..jer bi to bilo priicno nekorisno za nekoga...ko te krece..ko je off..itd..itd..itd
Tanja U.:
Da, sve mi je to poznato, no nije lose podsetiti se :)
I, u pravu si, ona je (uvek) na junku :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Djolex Jun 27, 2008, 02:27:22 posle podne ---ODSTAMPATI I URAMITI...
Pitanje Generale dali je npr ovo dovoljan izvor prot iz hrane uz normalno jos suplemente
s obzirom da pijem samo whey kao PWM, dali deks u PWM racunati kao unos ugljenih hidrata pa moram na ustrb hrane smanjivati rizu ili krompir il ..
--- Kraj citata ---
..nemoj da smanjujes nista.neznam koliko unosis dex u pwm..ai ako unosis vise od 30gr.to je onda previse..a do 30 gr..nemoj da racunas
Pedja_Petrovic:
--- Citat: RemetiK Jun 27, 2008, 02:40:54 posle podne ---Ja baš krenuo da sastavljam jelovnik, kad ono...jos samo da kreneš da vežbaš umesto nas... Tnx bro! ;)
--- Kraj citata ---
hahhahh..pa jos malo.pa hocu i to..
HAMMER:
Nesto sam i ja radio slicno ,carb rotation, rezultat -14kg za 4 mjeseca...
I bas sam isprintao komsinici :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju