Ostalo > Offtopic
Težak udes Danila Ikodinovića
Big_Rasha:
Sto si se ti produhovio... Nije trebao tako brzo da vozi... Neki ga je djavo terao....
Ja na to gledam malo drugacije... Znam ja i sta je motor i sta je sve... Ali, ja na njega gledam kao na kriminalca... Ovoga puta je zamalo ubio sebe, a mogao je da ubije jos ljudi... Sad ce te vi da kazete - pa nije nikog ubio... Nije, ali mogao je... Sta da su u Yugu bila deca... Ili i da nisu... Zasto ovom coveku koji je bio u kolima mora i koleno da bude ogrebano... Znaci kriminalac, isto ko ona budala sto je usla u bus i pocela da puca... Ovaj isto tako...A, zbog cega??? Toliko zurio da ne propusti "Svi vole Rejmonda"... Pa ima repriza.............
Remetik:
Koji li je tebi??? Neka dijeta je po sredi???
Nisam se produhovio, ali devojke (žene) nisam nikada zvao kurvama.
To što misliš da je kriminalac je tvoje mišljenje...samo bi trebao da biraš mesto i vreme za svoje neurotične izjave...
Remetik:
Lezi malo odmori...
Meni je žao mladog čoveka, koji je skoro zasnovao porodicu, pritom je jedan od naših najboljih vaterpolista... Bajkera i za moje poimanje stvari veike face, kome je Yugo presekao putanju kretanja (prema prvim pokazateljima istrage) i trenutno je u životnoj opasnosti, sa mogućnošću da, ako preživi, ostane bez desne ruke...u svakom slučaju zlatna ruka mu više nikada neće biti ista.
Platio je ceh svoje velike ljubavi i ja ga jako žalim, pre svega kao čoveka i saosećam se sa njim i razumem ga kao brata bajkera. Nadam se da ćeš dozvoliti da imam pravo na to?
A vi osnujte neku nevladinu organizaciju, kao Centar za kulturnu dekontaminaciju, Žene u crnom i ostali, pa propagirajte protiv bajkera, kurvi i ostalog "ljudskog otpada", po vašem cenjenom mišljenju...to će biti potpuno legitimno.
Big_Rasha:
--- Citat ---Nadam se da ćeš dozvoliti da imam pravo na to?
--- Kraj citata ---
Ne. Jer nisi u pravu... Yugo mu presekao put... Pa nije ga ni video u retrovuzoru.... Koliko predje metara motor za pet sekundi ako se krece 250 na sat... Covek je ubica.... I sta, ajd svi da kukamo sto se on sjebo... JBG to mu je u krvi.... Voleo je brzo da vozi.... Na aerodrom... Jer, bajkeri, verovali ili ne... Putevi su zajednicki... Ma gle... Vi samo mislite da ste bajkeri... Oni beogradski... Uzmite nekog starijeg bajkera.... Niko od njih ne vozi prebrzo... To su najbolji ljudi...
E odo da spavam..........
Remetik:
Idi bolje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju