Ostalo > Offtopic
Težak udes Danila Ikodinovića
ATJ LUCKO™:
nebi ulazio u raspravu ko je sad kriv nego bih samo izrazio svoje misnjenje nevezano za ovaj dogadjaj... slozio bih se s big_rashom da bajkeru glume i prave se pametni sto se voznje tice po 150 200 300 nasat... zaboli me neka stvar sto ce on pasti i sta ce mu se desiti ako je vozio tom brzinom to je njegov poblem... ali kad pri tom brzinom zalipi u nekog neduznog u prometu to mi dize kosu na glavi takvim ljudima nebi dao da zive... samo zbog takvog ponasanja...
isto tako motoristi kakav im je osjecaj kad ih neko s autom pokupi a oni su isli spori imo sam takav slucaj kad mi je prijatelja na motoru od 50 ccm isao 40-tak km/h pokupilo ga auto s boka momak je posto lijecnicki fenomen sto je osto ziv i sto sad relativno normalni zivi i nema nekih vecih posljedica iako je bio u dubokoj komi i par puta doslovno zamiro na aparatima...
kad bi se svi drzali promettnih pravila i ogranicenja priblizno u granicama koji su predvidjeni bilo s autom ili motorom nebi bilo toliko zrtava.... zato mislim da su ljudi krivi kao jedinke koji svojim ponasanjem sve druge ugrozuju ali motoristi pri tome prednjace...
Tanja U.:
Ne mogu da verujem ....
Ljudi moji, ako se kaze da je do nesrece doslo zbog neprilagodjene brzine voznje uslovima na cesti, to NE znaci da je bilo ko od ucesnika nesrece vozio 150, 200 ili 300 na sat .. Nekad je dovoljno voziti "samo" 80, pa u ovom slucaju, ako je tako vozio Daca i ako je tako vozila i osoba koja je bila u jugicu, i to je vise nego dovoljno za gadan sudar i jos gadnije povrede. Setimo se fizike, imali smo to valjda svi u skoli ...
Drugo, zaista nema ama bas nikakve potrebe da ikoga vredjamo. Niti je Daca kriminalac, niti su osobe iz jugica nebitne. A da ne zaboravim i komentare za Dacinu suprugu ... Otkud ikome pravo da je tako vredja??? Jel' se to neko od vas i privatno sa njom druzi pa je jako dobro poznaje i vrlo dobro zna sta radi i sa kim? Drzi joj svecu?
"Ono sto ne vidis i ne cujes, nemoj ni da govoris".
Mi jedino sto mozemo je da pozelimo Daci brz i lak oporavak, i da mu drzimo palceve!
Pirat:
@Tanja.U
pa neprilagodjena brzina...... zna se da je isao preko 200 na sat... pa izvadili su coveku slezinu jer mu je prsla od siline pritiska sto se desilo pri udaru(evo malo fizike-unutrasnji organi se kidaju od pritiska kada dodje do udara pri velikim brzinama, stadaju i krvni sudovi , unutrasnja krvarenja koliko hocess)... voznja motora i citava ta nesreca mu nije trebala- njemu u tim godinama, sa porodicom, decom itd... stvarno je bio nemaran... i takve stvari se obicno i desavaju kada se izivljavas...
bajic:
Hajde da pogledamo ovako...
Da je Daca bio u Yugu a neki bajker njega zveknu tom brzinom, i zavrsi u KC, kako bi zvali bajkera????
Opet bi bilo zao mi Danila, al isa razlikom ....bajkeri divljaju, nemaju mere kad brzo voze.....
Sve me to podsseca na onu pricu o Eri i Kadiji kad su im se pobole krave....
Dionis:
ja daci zelim sve najbolje i da se sto pre oporavi a posle da se utvrdi ko je kriv , ako je on kriv da mu se sudi i da dobije zasluzenu kaznu ma bio on i po 100 x najbolji sportista Srbije ako je decko iz juga kriv isto tako i da se njemu sudi za to sto je uradio a ne za to sto je povredjen daca ikodinovic kome naiskrenije zelim da se sto pre oporavi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju