Ostalo > Offtopic

Bosanska piramida sunca

<< < (5/13) > >>

IFBBPro:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: IFBBPro ---Ljudi je li iko vidio tog zajebanog? Lik leti u vasem zracnom prostoru a vi nista??? Pedja.. Vojo.. ostali.. da li ste ga vidjeli :) :) :)
--- Kraj citata ---
..JA IH VIJDAM STALNO KADA UZMEM KOMBINACIJU EF/CLEN/YOHIMBIN....INEKCIONO :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---

HAHAHAHA... moracu i ja probati to jednom.. heheh.. pa ti javim  8)
ova tema ode od piramida, preko vanzemaljaca, preko Mothmana.. pa sve do ephedrina i ostalih hemijskih sredstava  :lol:  :lol:
Da li tu ima ista zajednicko..  :twisted:  :twisted:

markoni87:
ja ih vidjam stalno,imam ih tri u kuci,majka,otac,sestra...

talijum:
Ja sam poreklom iz Republike Srpske pa mi je drago sto komsije imaju mogucnost da proglase rahmeti Aliju za faraona xaxaxaxaxaxaaaaaaaa
Salu na stranu,drago mi je da su pronasli piramide..Iliri su ziveli na podrucju Bosne pa su ih oni mozda sagradili??
Inace ko prati novija tumacenja istorije..svo to podrucje je prema nekim istrazivanjim i kolevka evropske civilizacije..kazu da se krenulo iz tog basena u migracije prema severu...
Ko ce ga znati a i istrazivanja na polju genetike su frapirajuca...

accountkiller99:

--- Citat: markoni87 ---ja ih vidjam stalno,imam ih tri u kuci,majka,otac,sestra...
--- Kraj citata ---

Pogledaj se u ogledalo...

...

... Da nema mozda cetiri. :D

Shala mala. :wink:

IFBBPro:
Samo da znate da vrijedjate moje korijene.. i ja sam bio jedan od njih.. iako vise nisam.. vise postovanja  8)  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju