Ostalo > Offtopic
Bosanska piramida sunca
IFBBPro:
Pa dobro.. sta su ustvari prave piramide?
Ne postoje piramide samo u Egiptu.. i one van Egipta imaju malo drugaciji izgled.. i nisu samo Egipcani pravili piramide koliko ja znam :)
sasacg:
:lol: :lol: Kleopatra,ba :D
IFBBPro:
hehehehe.. pa dobro.. jeste malo smjesno.. cuj piramide u Bosni.. ili bilo gdje da su ih pronasli u EX YU bilo bi smjesno :)
ali eto vidjecemo.. neko ce se nekome smijati.. to je zasigurno ;)
necu ja.. ali gospodin Semir Osmanagic sto ih je otkrio mozda hoce.. ili obrnuto.. mozda ce se cijeli svijet njemu smijati :) vidjecemo kroz par mjeseci.. :)
Osterliz:
Pa u pravu si piramide su gradili svuda , a najvise u latinskoj americi . U mesopotaiji si imali zigurate koji su podsecali na piramide , u smislu visokog oblika koji se zavrsava siljkom.... Pretpostavke su da se uvek radilo o zelji da se priblizi suncu ili o narodima koji su se u neki kraj doselili pa su kroz piramide cuvali secanje na brda na kojima su im bili hramovi .
Egipatske piramide su najpoznatije u popularnoj kulturi jer su od davnih vremena bile dostupne evropskim istrazivacima .
H2SO4:
pa sto im je tesko uzet jedan bager i 5-6 rumuna sa krampovima i lopatama i za maximum sedmicu dana bi se saznalo ima li shto ispod ili ne.
sto se tiche te posledjnje slike,zanima me koji je postotatk masti tih sireva na toj tezgi?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju