Multimedia > Slike/Muškarci

Victor Richards @ 17!

<< < (4/6) > >>

Vladar:
@debeli

Victorov struk se vidi na BW slikama koje sam postavio, i one nijesu photoshopovane, na ovoj zadnjoj, koja zaista jeste montaza i to sada kada pogledam losa montaza, struk i definitivno nije u prvom planu, pokriva ga kaciga.

Sada kada razmislim mislim da je ovo snimanje u rimskim odijelima bilo ono sa Ronniem, Milosem i Levronom - i ne vjerujem da je starije od '99. Ronnie je tada imao mnogo bolji struk - cak i vrlo dobar u odnosu na ostale misicne partije, kasnije kako je rastao, rastao mu je i struk sto je po meni, pokvarilo pricu iz njegovih mladjih dana.

Polomac:

--- Citat: Vladar  Oktobar 07, 2008, 12:27:04 pre podne ---@debeli

Victorov struk se vidi na BW slikama koje sam postavio, i one nijesu photoshopovane, na ovoj zadnjoj, koja zaista jeste montaza i to sada kada pogledam losa montaza, struk i definitivno nije u prvom planu, pokriva ga kaciga.

Sada kada razmislim mislim da je ovo snimanje u rimskim odijelima bilo ono sa Ronniem, Milosem i Levronom - i ne vjerujem da je starije od '99. Ronnie je tada imao mnogo bolji struk - cak i vrlo dobar u odnosu na ostale misicne partije, kasnije kako je rastao, rastao mu je i struk sto je po meni, pokvarilo pricu iz njegovih mladjih dana.

--- Kraj citata ---
Upravo tako!
Da slika jeste pfotoshop iz tog perioda,ali je nebitna.
Hteo sam da ukazem na ove druge gde sam pomenuo koliko je meni impresivno videti tako mali struk na takvom monstrumu!

Nikolans:
Malo da ih uporedimo :)

Pirat:
pa na ovom poredjenju Victor je po meni bolji... meni je Roni oduvek imao ruzan stomak , jednosavno taj oblik trbushnih je jako cudan i u neku ruku ruzan , ali je zato sto se tice nogu...doduse i Victor ima ... uf mrtva trka:P

Polomac:
A evo i jedne nove slike..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju