Multimedia > Slike/Muškarci

Victor Richards @ 17!

<< < (5/6) > >>

Milovan Ilic:
Victor je strasan bodibilder i on je jedan od prvih bildera koje sam video u casopisima kad sam poceo da se zanimam za taj sport ali niste mi jasni kako mozete da poredite Ronija i njega ,Vic nije nikad bio definisan samo velik a Roni i velik i definisan + Ronnie je vislji  od njega za 10ak cm

Selim_Black:

--- Citat: Milovan Ilic  Mart 24, 2009, 10:57:24 pre podne ---Victor je strasan bodibilder i on je jedan od prvih bildera koje sam video u casopisima kad sam poceo da se zanimam za taj sport ali niste mi jasni kako mozete da poredite Ronija i njega ,Vic nije nikad bio definisan samo velik a Roni i velik i definisan + Ronnie je vislji  od njega za 10ak cm

--- Kraj citata ---
da, cak i na ovoj slici  "za poredjenje" coleman je definisan u odnosu na vica...
mada oba su za pohvalu i divljenje!

aNaBoLiKa:

--- Citat: Polomac  Mart 24, 2009, 12:16:38 pre podne ---A evo i jedne nove slike..

--- Kraj citata ---
sta bi za onaj text sto si obeco prevesti hehe

Polomac:

--- Citat: aNaBoLiKa  Mart 25, 2009, 01:46:25 pre podne ---
--- Citat: Polomac  Mart 24, 2009, 12:16:38 pre podne ---A evo i jedne nove slike..

--- Kraj citata ---
sta bi za onaj text sto si obeco prevesti hehe

--- Kraj citata ---
Eeee pa ti si propustio...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12272.msg167118.html#msg167118

Milovan Ilic:
Ma Vic je brutalan kao sto sam rekao i ja ga jakooooo gotivim cak i vise nego Ronija ali ne mogu on i Ron da se porede

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju