Ostalo > Offtopic
space i facebook
minnie_013:
sampon?:) pa mislim da je spejs za sve koji ti posete profil, a ne samo za prijatelje, jer stavivsi svoje podatke na isti gubis privatnost...a neki ljudi imaju 25000 frendova, naravno da ih ni 0.5 % ne znaju...
vuksa:
sta je taj spacebook :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: minnie_013 Jul 15, 2008, 04:35:24 pre podne ---sampon?:) pa mislim da je spejs za sve koji ti posete profil, a ne samo za prijatelje, jer stavivsi svoje podatke na isti gubis privatnost...a neki ljudi imaju 25000 frendova, naravno da ih ni 0.5 % ne znaju...
--- Kraj citata ---
to se zove lecenje licnih i bolesnih kompleksa nabadujuci i sazivljavajuci i ziveci u svetu maste gde ti sam kreiras pravila,izlgedas kakom hoces,itd..itd..itd..zalosno....mnogo zalosno......
TOMI09:
meni
--- Citat: Corey Jul 14, 2008, 03:38:18 posle podne ---Hm, na FB i MS gledam kao neki vid komunikacije između prijatelja, tako da mi je ovo nasumično dodavanje ljudi koje ne poznaješ glupo.
--- Kraj citata ---
tocno to,,,pa sta ce mi neko koga neznam privatno gledat slike i slčicne privatne stvari
Corey:
minnie_013
upravo to, gledam myspace stranice nekih likuša i ono je bukvalno ko profil kurve iz javne kuće kakve slike kače.Dodaju samo prijatelje sa ciljom da leče svoje komplekse i kako mi istim kompleksačima bili visoko u očima.Užas.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju