Ostalo > Offtopic

space i facebook

<< < (9/10) > >>

minnie_013:
ali smatram da je glupo da facebook koristis za bliske prijatelje, jer je bolje da se vidis i ispricas sa njima, nego da kao freakovi blejite na netu... u svakom slucaju je zdravije, ako ta osoba zivi u blizini:P

ATJ LUCKO™:
sve je to sad tesko filozofiranje... postali ste teski s tim svojim izjavama kako sta ko... mislim da svak moze prihvatit i odbit dodavanje kontakta u prijatelje... pa prema tome tu nema onda problema ako nekog nezns i smeta ti to nemoras ga dodat i .
 :-*

Radomir:
Sada ne mogu da nadjem, ali sam procitao da je po Forbsovoj listi vlasnik facebooka jedan od najbogatijih mladih ljudi sveta. Cini mi se da ima 23 godine.

Remetik:

--- Citat: ATJ LUCKO™  Jul 20, 2008, 08:36:34 posle podne ---sve je to sad tesko filozofiranje... postali ste teski s tim svojim izjavama kako sta ko... mislim da svak moze prihvatit i odbit dodavanje kontakta u prijatelje... pa prema tome tu nema onda problema ako nekog nezns i smeta ti to nemoras ga dodat i .

--- Kraj citata ---

1. Ovo je forum na kome se diskutuje o BB, a u ovom podforumu o temama koje nemaju veze sa BB. Znači ljudi ovde dolaze da bi diskutovali i to i rade dok su njihove rasprave u granicama kulture i ljudskosti.
2. Teško filozofiranje i Postali ste teški??? Ne znam šta podrazumevaš pod tim. Ako ti je nešto iz mog izlaganja nejasno pitaj, objasniću ti. Ako te smara...nemoj da čitaš.

ATJ LUCKO™:

--- Citat: RemetiK  Jul 21, 2008, 11:18:44 pre podne ---
--- Citat: ATJ LUCKO™  Jul 20, 2008, 08:36:34 posle podne ---sve je to sad tesko filozofiranje... postali ste teski s tim svojim izjavama kako sta ko... mislim da svak moze prihvatit i odbit dodavanje kontakta u prijatelje... pa prema tome tu nema onda problema ako nekog nezns i smeta ti to nemoras ga dodat i .

--- Kraj citata ---

1. Ovo je forum na kome se diskutuje o BB, a u ovom podforumu o temama koje nemaju veze sa BB. Znači ljudi ovde dolaze da bi diskutovali i to i rade dok su njihove rasprave u granicama kulture i ljudskosti.
2. Teško filozofiranje i Postali ste teški??? Ne znam šta podrazumevaš pod tim. Ako ti je nešto iz mog izlaganja nejasno pitaj, objasniću ti. Ako te smara...nemoj da čitaš.

--- Kraj citata ---

sve je to 5!
nisam mislio na tvoje postove nego opcenito... citam i gledam... pa nisam ja mislio ovo, nisam ja mislila ono, nije to tako... i takve stvari... neko nesto napise onda ga neko drugi malo ocrni onda sve to vodi do iskrivljena svojih izjava... mislim koliko sam ja skonto ovdje je glavna rasprava ljecenje nekog ega na fb... ko koga dodaje i da li ga poznaje...
zasto se tim zamarat... ako zelis nekog dodat dodaj ga mozda te druga strana prihvati mozda i ne... neko misli da je to bolest, neko zeli nekog tako upoznat, neko zeli imat slavnog prijatelja neku zvijezdu to je stvar pojedinca.. i ako samo radi toga imaju takvog u kontaktu da bi drugi vidjeli mislim da je to bolesno.. a sad pricat pricu da su ljudi vecinom bolesni na tom fb mislim da nema smisla...
mislim da na fb postoji jos grupa x3mforum u koju su ulazili clanovi foruma i nevidim nista lose u tom... mozda je i to neko nekakva bolest...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju