Ostalo > Offtopic

Djevojcica od 10 godina - BB takmicarka

<< < (3/6) > >>

Tanja U.:
Iskreno, pokusala sam biti fina kad sam rekla da mala ima potencijal (u prevodu: nisam htela da 'pljujem' previse, hehehhe). Moje kumice Jelena koja ima 13 godina i Kaca sa 10 godina izgledaju puno bolje od ove devojcice, a do sada su sport samo gledale na tv ;)

Milovan Ilic:
Pa Tanja to upravo pokusavam da kazem ja sam sa 15god izgledao kao da sam rodjen u Etiopiji :) imao sam 47kg strasno i ljudi koji me dugo znaju ni dan danas ne veruju da sam sad ovako gradjen :)))))

Milovan Ilic:

evo slicice sa naseg takmicenja gde ucestvuje devojcica i mladja od ove sa slika :)

Pirat:

--- Citat: Milovan Ilic  Avgust 01, 2008, 12:47:19 posle podne ---
evo slicice sa naseg takmicenja gde ucestvuje devojcica i mladja od ove sa slika :)

--- Kraj citata ---
mislim da se ovde javlja neki drugi problem.... a to je manjak takimicara... inace ova devojcica izgleda skroz normalno i mislim da nikada nije videla teretanu za razliku od one...

Milovan Ilic:
Da ali poput one devojcice koja je klinka  i ima 12 god i jako je mrsava i nema gram misicama zamisli jednog dana sebe na bini ti onako ogroman a pored tebe stave dete jer je vas samo dvoje u kategoriji pa eto cisto da mu daju medalju blahhhhhhhhh komedija je ovo ja bi to strogo zabranio jer se drugi posle sprdaju sa takmicarima i samo nam to treba pored i ovako ne popularnog sporta koji je po popularnosti ostao isti kao pre 50god strasno i jos se sprdaju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju