Ostalo > Offtopic
Da li sport utice na visinu?
Grip:
E ovako, vec duze vreme se razmisljam da li da krenem u teretanu , jedini razlog mog razmisljanja je moja visina... Visok sam 174 cm a imam 16 godina ... E sad' moje pitanje je da li slobodno da krenem u teretanu ili da sacekam da malo porastem i kako i koliko teretana utice na visinu i rast???
...HVALA ...
bebac:
Treniraj samo ne dizi tegove iznad glave jer te tad nabijaju u zemlju :) pa ces ostati tako mali....
Ja cim sam prvi put podigao teg iznad glave nabilo me na 170cm inače ćale mi je poprilično visok možda si i čuo za njega... Divac Vlade :)
Mla sala... došlo mi :)
sasacg:
--- Citat: Grip Jul 17, 2008, 11:03:53 posle podne ---E ovako, vec duze vreme se razmisljam da li da krenem u teretanu , jedini razlog mog razmisljanja je moja visina... Visok sam 174 cm a imam 16 godina ... E sad' moje pitanje je da li slobodno da krenem u teretanu ili da sacekam da malo porastem i kako i koliko teretana utice na visinu i rast???
...HVALA ...
--- Kraj citata ---
Ne brini nista...Eventualno mozes u pocetku da izostavis cucanj.Pocni sa laganim tezinama i neka ti neko pokaze pravilno izvodjenje osnovnih vezbi...Bice sve OK sa rastom,neces od tegova ostati mali :wink:
Nenad Pejin:
--- Citat: sasacg Jul 18, 2008, 01:12:30 pre podne ---
--- Citat: Grip Jul 17, 2008, 11:03:53 posle podne ---E ovako, vec duze vreme se razmisljam da li da krenem u teretanu , jedini razlog mog razmisljanja je moja visina... Visok sam 174 cm a imam 16 godina ... E sad' moje pitanje je da li slobodno da krenem u teretanu ili da sacekam da malo porastem i kako i koliko teretana utice na visinu i rast???
...HVALA ...
--- Kraj citata ---
Ne brini nista...Eventualno mozes u pocetku da izostavis cucanj.Pocni sa laganim tezinama i neka ti neko pokaze pravilno izvodjenje osnovnih vezbi...Bice sve OK sa rastom,neces od tegova ostati mali :wink:
--- Kraj citata ---
Ma samo kreni u teretanu i bices ti prevelik za 3-4 godine :D
shone190:
Ma samo opusteno, ja krenuo sa 174cm, a zavrsio na 190cm :)
Cale mi je visok 170cm, cisto da napomenem :)
POzzzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju