Ostalo > Offtopic

Da li sport utice na visinu?

<< < (12/14) > >>

Tanja U.:
Ma koji ste vi manijaci hahhahahaha
 :-*

ATJ LUCKO™:

--- Citat: Grip  Avgust 13, 2008, 01:20:09 posle podne ---Izgleda da ovaj problem moze da nam resi samo neko ko je doktorirao na ovu temu!!!

Na nekim forumima sam naso da visenjem na nekoj sipci mozemo uticati na rast..... Da li je to tacno?

--- Kraj citata ---

ja znam kad se mjeri jutri i veceri visina nije ista...
--- Citat: Θειικό οξύ  Avgust 13, 2008, 02:26:41 posle podne ---prilikom samoubistva vjesanjem moze se covjek izduzit i do par centimetara, pa sad vidite dal vam se isplati

--- Kraj citata ---

to je samo za vrat.. ali ima rijesenja kad se noge svezu lancima za plocu (ko ima sidro.. puno bolje)  bacis ga u vodu i noge ti se malo izduze...

duh:
kinesko mucenje istezanjem, hahaha

zeljko_srb:
ovo sto kazete za bandzi dzamp  nije istina. ja skako. i nisam se nista izduzio... osto idalje 192.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: zeljko_srb  Avgust 14, 2008, 10:06:32 pre podne ---ovo sto kazete za bandzi dzamp  nije istina. ja skako. i nisam se nista izduzio... osto idalje 192.

--- Kraj citata ---
..
pa i ja sam....i ostao na 168cm..a bas sam skakako da malo narastem...tj iz tog razloga..ali dzba...

dakle bebs ti i terzo nema razloga da izigravate mytbusterse...myt je rasturen..kada ja nisam narastao od bandzija...niko nece

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju