Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
beginning powerlifting - moj dnevnik treninga
buum:
mislio sam na dizanje dupeta i zastajanje prilikom dizanja tega. ove godine su bili mnogo strozi,a sto se tice drzanja na grudima meni je isto 1 ili 3,sek vazno je da nema odbijanja. pregledao sam snimke i imali su samo par propusta sto je normalno
Ted Arcidi:
--- Citat: marko_b Oktobar 21, 2008, 04:37:25 posle podne ---mislio sam na dizanje dupeta i zastajanje prilikom dizanja tega. ove godine su bili mnogo strozi,a sto se tice drzanja na grudima meni je isto 1 ili 3,sek vazno je da nema odbijanja. pregledao sam snimke i imali su samo par propusta sto je normalno
--- Kraj citata ---
za dizanje dupeta i zastajanja,pa i pomeranja stopala se apsolutno slazem i tu treba da budu strogi, a meni duze drzanje strasno smeta ,sta znam,remeti mi koncentraciju... po meni je takodje sudjenje bilo ujednaceno ,i mislim da niko posebno nije bio ostecen u odnosu na ostale
Ted Arcidi:
[
--- Citat: Polomac Oktobar 21, 2008, 02:53:23 posle podne ---Pa jel' imate ostale rezultate?Po kategorijama...
--- Kraj citata ---
ja iskreno znam samo rezultate u mojoj kategoriji
Polomac:
U svakom slucaju cestitke za ekipu..
buum:
Ted, neznam jesi probao katanu? malo je zahtevnija ali vredi! ako te zanima javi se na pp jel mislim da nosimo isti br. a ja necu u skorije vreme izlaziti na takmicenja!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju