Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
beginning powerlifting - moj dnevnik treninga
Ted Arcidi:
--- Citat: vlada85 Jul 30, 2008, 11:45:47 posle podne ---evo poceo sam s powerliftingom i cilj mi je doci na benchu , a kasnije na mrtvom i cucnju do nekih ozbiljnijih tezina. trenutno sam na nekoj varijanti ted arcidijevog programa, pa evo kako to ide za sada...
utorak 29. 07.
teski bench 122.5kg 3x6 ponavljanja
potisak za rame iza glave 70kg 2x6
triceps na latu 70kg 3x12 ponavljanja
trebalo je uraditi jos par serija na lat masini za ledja i vezbu za biceps, ali sam zurio te nisam stigao i to.
pisite, komentarisite...
--- Kraj citata ---
pa jednom dodji na vreme , mozda i zavrsimo ceo trening
rogii:
--- Citat ---pa jednom dodji na vreme , mozda i zavrsimo ceo trening
--- Kraj citata ---
Idi bre Ted :D :D :D :D
vlada85:
zbog raznih opstrukcija koje me sprecavaju za hirurski preciznim izvodjenjem plana i programa, u petak je pala jedna bench sesija potpuno van konteksta, jer nisam bio siguran za sledecu nedelju kad cu moci i da li cu moci, te sam legao pod sipku i rekoh da vidim kako se osecam. osecao sam se vrlo dobro, malo pospano do duse.
bench press 1x6 pon 125 kg
1x5 pon 135 kg
potisak iza glave 2x5 pon 80 kg
triceps na latu 2x20 pon 70 kg
lat iza glave 2x10 pon 90 kg
trening je bio vise senzualan odnosno po nekom subjektivnom osecaju...125 je islo lagano, pa rekoh da dodam 10 kg pa da vidim kako ide, a islo je solidno.
Ted Arcidi:
aj sto si ti radio neplanski,nego sto i mene zajeba... a ove pauze od 3-4 dana izmedju treninga su nam najbolji deo programa
Ted Arcidi:
Vlado ne bi bilo lose da postavis neki od treninga kada smo poceli da radimo pre par meseci,cisto poredjenja radi tj da ljudi imaju uvid u to koliki si napredak napravio u tezinama i za koje vreme
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju