Multimedia > Slike/Muškarci
GUNTER .....PRE NEKI DAN....
Vladar:
S obzirom da je ova slika od jedno 3 mjeseca pred takmicenje (nisam siguran ali tako sam shvatio) sasvim je dobar, pogotovo za covjeka koji izlazi na takmicenje sa tolikom kilazom...
Remetik:
Meni je Gunter bolji od Cutlera. Mislim da mu se smesi Olimpia kada Chika Ronnie uzme 10 titula (Nista bez Ronnia :) ).
Pedja_Petrovic:
--- Citat: remetik ---Meni je Gunter bolji od Cutlera. Mislim da mu se smesi Olimpia kada Chika Ronnie uzme 10 titula (Nista bez Ronnia :) ).
--- Kraj citata ---
....ginter ce da pobedi na olimpiji isto kada ti budes medju prvih 6 na istom takmicenju,....'
covek nema bas mnogo elementaa za prvih 3 na o a ne da izneses takvu konstataciju..bolji j4e od jaya.... a sta je sa ostialima..to znaci da se olimija odvija samo izmedju ronnija,jaya i gintera ili sta....
Remetik:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: remetik ---Meni je Gunter bolji od Cutlera. Mislim da mu se smesi Olimpia kada Chika Ronnie uzme 10 titula (Nista bez Ronnia :) ).
--- Kraj citata ---
....ginter ce da pobedi na olimpiji isto kada ti budes medju prvih 6 na istom takmicenju,....'
covek nema bas mnogo elementaa za prvih 3 na o a ne da izneses takvu konstataciju..bolji j4e od jaya.... a sta je sa ostialima..to znaci da se olimija odvija samo izmedju ronnija,jaya i gintera ili sta....
--- Kraj citata ---
Sto se ljutis? Dok se Ronnie bude takmicio bice Olimpya! Gunter je meni OK. Da nece Gustavo mozda da je uzme???
Pedja_Petrovic:
--- Citat: remetik ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Sto se ljutis? Dok se Ronnie bude takmicio bice Olimpya! Gunter je meni OK. Da nece Gustavo mozda da je uzme???
--- Kraj citata ---
..zasto bih se ljutio...
i naravno da gustavo ima vece sanse od gintera da uzme o...ali ni to se nece desiti..
sledecei mr o je victor martinzez i to se vec zna...
sipred ginetra ima najmanje 7 imena koji ce da uzmu olimoiju pre nejga...
dakle..on nece nikada..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju