Multimedia > Slike/Muškarci

GUNTER .....PRE NEKI DAN....

<< < (2/8) > >>

BIG1:
Meni je on od početka bio impresivan, prvi put sam ga primentio na nekom Arnold C. zbog impresivnih latova. Na zadnjoj olimpiji je bio odličan, čak je imao neku lepotu građe koja je sad dosta zapostavljena zbog mase. One godine kad je dobio Ronnija na Strongman-u, bio je takođe odličan. I poličnosti prednjači među ostalim bb.

IGOR MILANOVIC:
Sto upitnik ,zato sto ga postujem zbog pobede nad Ronijem na kvalfikacijama, mada nisam to gledao ali kazu da je bio bolji meni je odvratao gradjen jedino mozda je bio extra spreman i velk je pa zato je dobio Rronija koji se bio tada malo opustio?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: IGOR ---Sto upitnik ,zato sto ga postujem zbog pobede nad Ronijem na kvalfikacijama, mada nisam to gledao ali kazu da je bio bolji meni je odvratao gradjen jedino mozda je bio extra spreman i velk je pa zato je dobio Rronija koji se bio tada malo opustio?
--- Kraj citata ---
....MA TO JE BILO DISKUTABILNO..JA IM NE BI DA OBADVOJICI DA SU POBEDILI :twisted:  :twisted:  :twisted: ..AL SI NERVOZNA KAD SI PRAZAN 8)  8)

MARKO DIMITRIJEVIC:
Pa brate Pedja sta se bunis ako je covek stavio ???? Covek se pita..he,he

Pedja_Petrovic:

--- Citat: marko ---Pa brate Pedja sta se bunis ako je covek stavio ???? Covek se pita..he,he
--- Kraj citata ---
:twisted:  :twisted:  :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju