Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters in English

1 in 10 Supplements Contaminated With Steroids Or Stimulants

<< < (2/2)

Tanja U.:
Na zalost, druze, mnogo je onih koji ce u ovo 'ladno da poveruju
Podjimo od toga da mnogi misle da su svi bilderi maltene narkomani, da se od upotrebe proteina moze ostati sterilan, i da su fat burners zapravo "hemija", onda me vise nista ne moze iznenaditi :(
A o marketinskim trikovima i borbi za trziste, o tome necu ni da pricam...

duh:

--- Citat: Tanja U.  Avgust 12, 2008, 10:15:13 pre podne ---Na zalost, druze, mnogo je onih koji ce u ovo 'ladno da poveruju
Podjimo od toga da mnogi misle da su svi bilderi maltene narkomani, da se od upotrebe proteina moze ostati sterilan, i da su fat burners zapravo "hemija", onda me vise nista ne moze iznenaditi :(

--- Kraj citata ---

to nisam uopste nigde napisao, i jbg zasto je onda polomac uopste onda stavljao tekst na forum ako je tako, kao i sto je vladar stavljao 2-3 teksta jbt???

Pedja_Petrovic:
pa zasto se ne bi stavio text??..

cak sto vise.....i treba da se stavlja..

jbt..ajd da mi krenemo ovako..

dali ti u opste razumes o cemu se pise u ovom textu???

aj tako..posto jenemoguce da odgovras na ovaj nacin a da razumes text koji je napisan..

H2SO4:

--- Citat ---to nisam uopste nigde napisao, i jbg zasto je onda polomac uopste onda stavljao tekst na forum ako je tako, kao i sto je vladar stavljao 2-3 teksta jbt???
--- Kraj citata ---
to je navlakusha samo. oni rade za CIA i uskoro ce i oni napraviti svoj x3m forum.

Tanja U.:

--- Citat: duh  Avgust 12, 2008, 12:15:55 posle podne ---
--- Citat: Tanja U.  Avgust 12, 2008, 10:15:13 pre podne ---Na zalost, druze, mnogo je onih koji ce u ovo 'ladno da poveruju

--- Kraj citata ---

to nisam uopste nigde napisao, i jbg zasto je onda polomac uopste onda stavljao tekst na forum ako je tako, kao i sto je vladar stavljao 2-3 teksta jbt???

--- Kraj citata ---

Ono "druze" bilo je upuceno mom drugu Pedji.
No, cini mi se iz tvog odgovora da nisi shvatio sustinu postavljenog teksta ... ili gresim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju