Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters in English

The Michael Phelps Diet: Don’t Try It at Home

<< < (3/7) > >>

Tanja U.:
Koji pokojni Slavisa?
Ma jedan decko iz Banjaluke, ziv i zdrav, Bogu hvala. Pre nekih 10ak godina bio je kod mene na kavi, mama je bas dan pre bila napravila tepsiju krempita, ja mu uz kavu servirala 3 velika komada, on trazio jos, i pojeo vise od pola tepsije. Hteo je jos, ali mu je bilo nezgodno jer je prvi put bio kod mene.

Pedja_Petrovic:
pre 10-ak godina..wooow.....

a mozda je hteo da te impresionira sa obzderavanjem sa tim sranjima..sve u svemu....neznam kako mozes u ospte da pomislis da je normlano da neko moze da ne pojede...jel to se moze..ja bih mogao i vise od tog slavise sigruno..ali pitanje je..dali mozes da svaris i da zigledas ovako kao ovaj amer??/

mislim da si dovljno dugo u sportu da shvatis da je ovo veca bajka od ivice i marice...

pa jbt.......razmisli samo logicno..ako je 12 000 cal unos..onda da bi on mogao tako da izlgeda mora biti i 12 000 potrsonja.

e sada..ti meni lepo objasni sa kojom ti aktivnosti mozes da potrosis 12000 cal..

Kralj ist Back-Bakic:
Ja sam svedok za Cvetko Cele Stoimenovskog da moze da pojede ai jede previse i velike porcije moze da spuca bez problema!!!! Primer dnevno je jeo 20-30 belanceta(skuvanih) 1kg riza, 1kg belog mesa 1kg kvark(bezmasna pavkala) 2tune(konzerve) 2-3whey sejka itd...
Ja sam to isto u periodu jeo 2004te kad sam i najvise napredovao skoro 8kg cistog misica stavio za nepunu god.(2003 bio 92kg,2004 bio 99-100kg na bini)!!
A za ovaj Plivac verujem da pojede toliko!! Posto je njegov Gen manipulisan i sva ta hemija HGH  EPO itd.. da ne nabrajam moze da sve preradi i odradi te treninge!!

The_Bulldog:

--- Citat: Tanja U.  Avgust 19, 2008, 12:16:07 posle podne ---Koji pokojni Slavisa?
Ma jedan decko iz Banjaluke, ziv i zdrav, Bogu hvala. Pre nekih 10ak godina bio je kod mene na kavi, mama je bas dan pre bila napravila tepsiju krempita, ja mu uz kavu servirala 3 velika komada, on trazio jos, i pojeo vise od pola tepsije. Hteo je jos, ali mu je bilo nezgodno jer je prvi put bio kod mene.

--- Kraj citata ---

Niko ne dovodi u pitanje da li to moze da se pojede...Naravno, da moze...i vise od toga....
Ali, kao sto rece Pedja, da bi izgledao kao Felps, morao bi i da trosis tih 12.000 kalorija SVAKOG DANA...

duh:
ma stvorili su oni negde halka neg nece da kazu , :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju