Ostalo > Offtopic
da se podsjetimo...
Spartak:
mislim da je vec bilo...nisam mogo nac temu pa evo da je ponovim, najvece forumsko prozivanje i sprdanje koje sam vidio...ujedno i najsmjesniji photoshop...pazite sto su uradili liku...
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033
Ajs_Krejatin:
horor :D
Pedja_Petrovic:
jao..jao..jao.....
a ima ovoakvog trepnja i kdo nas.....goraaarrrr.......
Colja:
Ne znam za vas, ali meni suze idu na oči od smeha. Brate je l' moguće da ga toliko prozivaju, bez da se iko "ozbiljno" osvrne na BB? hahaaaa ovo je totaln oloodilo...dechko je upao u ekipu totalnih dileja.
U nekoj teretani u 61. bloku, gde sam trenirao na pochetku dolazio je neki lik koga su na prvom treningu nalozili da ima dobar triceps...pazi prvi trening, a on vec ima neshto dobro :)))) naravno tu se dechko primi pa su ga odmah posle toga nalozili da svaki put kad radi bench mora pri podizanju tega da viche "kiiiii" shto kao potiche od rechi Aikido i predstavlja energiju svemira koju svaki pochetnik treba da priziva dok vezhba. Znachi tip se mesecima drao po teretani "kiiiiiii"...ja izlazio napolje da se ismejem, da ne provali. I onda vrh vrhova......doshao je na trening sa ribom u koju je bio ludo zaljubljen i odmah u prvoj seriji viknuo kiiiiii....i mi tu nismo mogli da izdrzhimo kad smo videli reakciju ribe i prospemo se od smeha. Devojka u chudu?!?! Ne veruje shta vidi? Pa njen dechko je predmet ismevanja?.....vishe ga nikad nisam video u teretani :) tuzhno ali istinito od rechi do rechi.
Da nije ovaj tugomir sa BB foruma neki njegov rodjak?
Spartak:
ne znam brate...ali preko 100 strana ismijavanja...samo moze da se desi u americi..jeste da je taj forum obicno smece...ali ipak preko 100strana...i to koji fotoshopovi i ideje majko mila...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju