Ostalo > Offtopic

ko vas najvise nervira na forumu?

<< < (16/23) > >>

vuksa:

--- Citat: rubin  Maj 30, 2009, 09:48:13 posle podne ---navikla sam ja da su devojke ljubomorne na mene ...haha.....ne zameram ti to to je jace od tebe.....dovoljno da ljudi pogledaju tvoju i moju sliku ...kao i tebe i mene uzivo i sve  im je jasno..........

--- Kraj citata ---

tako je! iskopaj guji oci i nabi joj ih u usta

Pirat:

--- Citat: rubin  Maj 30, 2009, 09:48:13 posle podne ---navikla sam ja da su devojke ljubomorne na mene ...haha.....ne zameram ti to to je jace od tebe.....dovoljno da ljudi pogledaju tvoju i moju sliku ...kao i tebe i mene uzivo i sve  im je jasno..........

--- Kraj citata ---

zamolio bih te da malo procitas temu i vidis o cemu se radi.... :)

Filip_91:

--- Kraj citata ---
nemoj odmah da se ljutis...
xexexe

BokY_LA:

--- Kraj citata ---
ahahahahahah

puppeter:
Ja sam mu provalio i privatne poruke... covece cega sve tu nema! pogledajte!
 ;D ;D ;D
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?action=pm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju