Ostalo > Offtopic
ko vas najvise nervira na forumu?
vuksa:
--- Citat: rubin Maj 30, 2009, 09:48:13 posle podne ---navikla sam ja da su devojke ljubomorne na mene ...haha.....ne zameram ti to to je jace od tebe.....dovoljno da ljudi pogledaju tvoju i moju sliku ...kao i tebe i mene uzivo i sve im je jasno..........
--- Kraj citata ---
tako je! iskopaj guji oci i nabi joj ih u usta
Pirat:
--- Citat: rubin Maj 30, 2009, 09:48:13 posle podne ---navikla sam ja da su devojke ljubomorne na mene ...haha.....ne zameram ti to to je jace od tebe.....dovoljno da ljudi pogledaju tvoju i moju sliku ...kao i tebe i mene uzivo i sve im je jasno..........
--- Kraj citata ---
zamolio bih te da malo procitas temu i vidis o cemu se radi.... :)
Filip_91:
--- Kraj citata ---
nemoj odmah da se ljutis...
xexexe
BokY_LA:
--- Kraj citata ---
ahahahahahah
puppeter:
Ja sam mu provalio i privatne poruke... covece cega sve tu nema! pogledajte!
;D ;D ;D
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?action=pm
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju