Ostalo > Offtopic
bodybuilding instruktor
fitness_instruktor:
evo ja priznajem ja cu sad za par mjeseci diplomirat i bit cu prof tjelesnog sa užom specijalizacijom kondicjoni trener i mogu raditi u bilo kojem fitnessu i sporskoj ustanovi u svijetu ali gosp Peđa ima veće teorecko i praktićno znanje iz bodybuildinga i nemože da radi u svim ustanovama (zakonski propis)u kojima ja mogu ima više znanja pa sad vi procijenite !!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: fitness_instruktor ---evo ja priznajem ja cu sad za par mjeseci diplomirat i bit cu prof tjelesnog sa užom specijalizacijom kondicjoni trener i mogu raditi u bilo kojem fitnessu i sporskoj ustanovi u svijetu ali gosp Peđa ima veće teorecko i praktićno znanje iz bodybuildinga i nemože da radi u svim ustanovama (zakonski propis)u kojima ja mogu ima više znanja pa sad vi procijenite !!!!!
--- Kraj citata ---
....ma to i rpicam..dakle.....u normalnim zemljama bi neko ko je vrhunski sprotista dobio pravo da radi us truci..jeli..jel je to njegov psoao....
a to oko znanja....ma necemo o tome...to sada nije bitno..ja samo hocu da kzem da ni ejdnog vrhusnkog sprotistu se ne ceni kao nekoga ko zna..nego kao roblje koje nekome radi prfit..nsita vise...
fitness_instruktor:
Slažem se diploma je samo mjerilo za državu i za glupe ljude koji djele ljude jer imaju i nemaju diplomu !!!!
Akoliko ko zna to društvo ne cjeni!!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: fitness_instruktor ---Slažem se diploma je samo mjerilo za državu i za glupe ljude koji djele ljude jer imaju i nemaju diplomu !!!!
Akoliko ko zna to društvo ne cjeni!!!!
--- Kraj citata ---
..bravo
ROSTA:
Mene interesuje kolike su prosecno plate fitnes instruktora u boljim fitnes/bodibilding centrima u Srbiji (ako nije nekulturno sto to pitam)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju