Ostalo > Offtopic

bodybuilding instruktor

<< < (2/6) > >>

fitness_instruktor:
trenerska škola!!!!!

bcalic:
jel to visa skola ?
i koliko traje "skolovanje"

Pedja_Petrovic:
DA BI BIO INSTRUKTOR KOD ANS NE MORAS DA IMAS NIKAKVU SKOLU....JOS......

NARAVNO..ZALOSNO JE TO STO SE INSTRUKORIMA NAZIVAJU KOJE KAVE BUDALE KOJE NEMAJU POJMA O NICMU..ALI ETO..NA ZALSOT TO JE SRBIJA...

NA ZAPDU RECIMO AN OSNOV REZUALTATA JEDAN BB DOBIJA SERTIFIKAT DA JE OSPOSBLJEN ZA RAD SA KLIJETNIMA U GYMY...
TAKAV SAM SERTIFIKAT DOBIO STANKO,GANE,JA I MNOGI DRUGI KOJI SU SE TAKMCILI AN PRVNESTVU MEDITERANA 2003 GODINE.....

ALI NA ZALOST SA TIM SERTIFIKATOM NE MOZES KOD ANS DA RADIS...TJ NIKO GA NE PRIZNA OVDE A RECIMO PRIZNAJU GA U NEMACKOJ....

ENIVEJ........DOLAZIMO PONOVO DO ONOGA.....

SADA CE NEKA BUDAL DA TI PREDAJE TAMO NEKU TEROIJU ZAVERE NA VISOJ TRENERSKO SKOLI I ONDA CE DONETI ZAKON PO KOJEM RECIMO JEDAN PRVAK MEDITERNA NE MOZE DA RADI KAO BB ISNTURKTOR ALI ZATO MOZE NECIJI TATIN SIN KOJI IMA 2000 EU DA PALTI TO SRANJE OD SKOLE I DOBIJE TU DIPLOMU ILI NEKO KO JE ZAVRSIO TUS KOLU A RAZUME SE U AMTERIJU KAO MARA U KRIVI K......

ALI...STA RECI NA KRAJU..OSIM..OVO JE SRBIJA...I SVE JE MOGUCE...

PA CAK I DRVENI SPORET

bcalic:
jebiga ja mislio da ova zemlja ide nabolje,ono sve u ku*cu
ali evo resenja:
posto znam nemacki ,moracu da osvojim prvenstvo mediterana da bi dobio taj sertifikat.......... i onda odo u nemacku da budem bbinstruktor
:) :) :) :P

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bcalic ---jebiga ja mislio da ova zemlja ide nabolje,ono sve u ku*cu
ali evo resenja:
posto znam nemacki ,moracu da osvojim prvenstvo mediterana da bi dobio taj sertifikat.......... i onda odo u nemacku da budem bbinstruktor
:) :) :) :P
--- Kraj citata ---
..PA MOZES...MOZES I EVROPSKO I SVETSKO DA UZMES..SVE JE ONAKO..UZ [PUT 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju