Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Olimpijsko dizanje tegova u Srbiji, gde?

<< < (5/10) > >>

Kejatz:
I jos jedna stvar, ja cucanj radim do paralele na treningu sa 20kg vise nego na takmicenju, jer iako je pravilo do paralele sudija nece da te pusti ukoliko ne probijes paralelu nekih 5 cm (sto je mnogo teze), tako da otpisi kilograme ako ne radis cucanj dublje. Uostalom sto bi reko Gavra predsednik naseg IPF saveza, samo na takmicenju se vidi kakav si, sve ostalo je zajebancija. Idu legende o likovima koji pomeraju tone ali se ukake kad treba da cucnu duboko ili da naprave zadrsku na bencu od par sekundi... Svi su jaki dok se ne pomene forma izvodjenja, a tu se pravi dizaci izdvajaju. Legenda Ed Coan je rekao kada su ga pitali za savet mladjima: Train your butt of, eat right, and technique, technique, technique...

DRAKCE-POWERLIFTER:
Ja imam naviku od dizackog cucnja da idem skroz duboko,idem toliko duboko da dotaknem skoro zadnjicom podkolenicu,veceras cu na www.exyu-fitness.com u podforumu strongman i power lifting u temi koju je napisao Milan Jovanovic (lako ces je naci ima oko 11000 poseta) da postavim snimak mog cucnja na 150 kg pa dodji i pogledaj.;)

Kejatz:
Super, onda ces imati jos veci cucanj, jer ne moras da ides u PL cucnju toliko duboko, bar jedno 10 kg dobices.

DRAKCE-POWERLIFTER:
JBG,ZAJEBO SAM SE VECERAS OPASNO,A I SPOTER MI JE ZESCI MOGO SAM GLAVU DA IZGUMIMJEO SAM U POLA 5 A DIZO U 5 I POSLE SAM SE TAKO SLATKO ISPOVRACAO DA JE TO ZA PRICU...EVO GA CUCANJ NA 160,150 SAM PRESKOCIO I ZAJEBO SAM SE JEL SAM POSO DUPETOM A NE NOGAMA NA GORE PRVO <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lbu9gFNnCXw&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1

CABAHA:
Cuti dobro si prosao...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju