Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Olimpijsko dizanje tegova u Srbiji, gde?
NPP:
--- Citat: milan0507 Jul 02, 2013, 09:13:09 pre podne ---vec nabacaje od kolena
--- Kraj citata ---
This :)
Ja od kad sam ga poslušao, snaga i eksplozivnost u rvanju kidaju
Milenadiao:
--- Citat: Velja FFG Jul 02, 2013, 11:06:45 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
A znaš kako se nabacuju kese iz prodavnice na kuhinjski pult? :D
NPP:
--- Citat: Milenadiao Jul 02, 2013, 11:42:56 pre podne ---
--- Citat: Velja FFG Jul 02, 2013, 11:06:45 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
A znaš kako se nabacuju kese iz prodavnice na kuhinjski pult? :D
--- Kraj citata ---
Pa od kolena :D
Keef:
--- Citat: The Animal Jul 02, 2013, 02:14:48 pre podne ---Koje tebe dizanje konkretno zanima
"Powerlifting" tj Squat , Deadlift i Bench Press
ili
"Olympic Weightlifting" tj Snatch i Clean and Jerk ?
--- Kraj citata ---
Brate, napisao sam da sam radio treninge snage po powerlifterskim sistemima, da sam ojacao dosta od toga, i da sam imao ljude koji su me u to uputili, a da sada trazim da me neko uputi u WEIGHTLIFTING, trzaj nabacaj izbacaj.
--- Citat: Milenadiao Jul 02, 2013, 09:02:02 pre podne ---Car ;D
--- Kraj citata ---
Sta tebi nije jasno?
--- Citat: Keef Jul 02, 2013, 01:40:59 pre podne ---ali planiram s vremena na vreme da radim powerlifterski sistem treninga, kada imam manji broj borilackih treninga i ne spremam se za takmicenje.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Keef Jul 02, 2013, 01:40:59 pre podne ---Ništa neće da ti fali i da treniraš dvaput dnevno (znam džudiste koji to rade, međutiram rade olimpijsko). Odluči samo šta te od ova dva zanima, pa da onda vidi gde ćeš ;D
--- Kraj citata ---
Vec treniram 2x dnevno, ali nisam godinama u ozbiljnom treningu da bih mogao sve to da izdrzim, tako da se ne brini ti nista oko mog plana treninga, zanima me i jedno i drugo, samo napominjem da sam vec usao malo u pricu o PL dok o WL ne znam nista iz prakse.
--- Citat: milan0507 Jul 02, 2013, 09:13:09 pre podne ---Elementi WL treninga su mahom bolji kao ispomoc u ostalim sportovima od elemenata PL.
--- Kraj citata ---
Upravo to.
--- Citat: milan0507 Jul 02, 2013, 09:13:09 pre podne ---Ako ti WL nije bazican sport i ako nisi elastican blizu kao oni ne bih radio cele pokrete,vec nabacaje od kolena i sl.Osim ako ti nije cilj da se bavis WL.
--- Kraj citata ---
Pa niko nije rodjen naucen s pokretom trzaja i izbacaja, zato sam ovde i potrazio pomoc od nekoga ko je upucen jer zelim da naucim, ako je to moguce.
--- Citat: milan0507 Jul 02, 2013, 09:13:09 pre podne ---Svejedno, kao sto Milena rece,trener ti treba i cesto treniranje tj milijardu ponavljanja svih tih pokreta ako mislis da naucis tehniku (osim ako nisi prirodni supertalenat).
--- Kraj citata ---
To je ono sto mi treba, nista vise.
milan0507:
Imas na Tasu,imas i sport aktiv kako se vec zove.Kontaktiraj devojku na fb,zove se Silvana Vukas.Ja bih pre kod nje nego na tas,sa tim trenerom sam razmenio par recenica i sve mi je bilo jasno o kom nivou je rec.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju