Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Olimpijsko dizanje tegova u Srbiji, gde?

<< < (2/10) > >>

DRAKCE-POWERLIFTER:
ME NE U SMISLU DA SI TI KAO TI SADA SITAN NEGO CES RECIMO IMATI BUKVALNO NA WEIGHTLIFTING TRENINGU 200KG CUCANJ A NOGE CES IMATI KAO PROSECAN BILDER KOJI DOBRO IZGLEDA!; )

MarK3:

--- Citat: DRAKCE-POWERLIFTER  Februar 01, 2009, 10:41:24 posle podne ---ME NE U SMISLU DA SI TI KAO TI SADA SITAN NEGO CES RECIMO IMATI BUKVALNO NA WEIGHTLIFTING TRENINGU 200KG CUCANJ A NOGE CES IMATI KAO PROSECAN BILDER KOJI DOBRO IZGLEDA!; )

--- Kraj citata ---
pa ne moze i pare i jare  :D

Kejatz:
Znam, samo sam se salio. Znam ja otprilike kako to sve ide nego me interesovalo gde su klubovi. A koliko ti Drakce inace cepas na cucnju :)

DRAKCE-POWERLIFTER:
pa da ne pricam price lovacke i da kalemim jel nemam razloga,imam svega 17 godina i iza sebe (sve navodim bez opreme) deadlifting 200kg,bench press 105kg i cucanj 150kg i zaista se ponosim tim rezultatima!U ovoj zemlji neko mojih godina i takve snage a da nista nije uzimao ne postoji.Ako si bas zagrizen za trenirati weightlifting u zavisnosti od toga odakle si mogu te uputiti na par mesta! ;)

DRAKCE-POWERLIFTER:
e da ,sad sam se setio nevezano od ove teme ,nemoj da kupujes katanu,to je abnormalno jaka majca cak je sada izasla i super katana,uzmi na kraju krajeva kad izbacis nekih odprilike 140gf Titan F6 ili Fury Titan sa njima ces vec nekako i izaci na kraj.Najbolje da posetis www.titansupport.com i da vidis sve sto te tacno zanima pa kad se odlucis ako ti bude trebalo dacu ti broj od nekih ljudi gde to mozes poruciti! ;D ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju