Ostalo > Offtopic
OLD SCHOOL GAME LOVERS!
Radomir:
--- Citat: Nikolans Septembar 22, 2008, 09:24:45 posle podne ---ja sam imao segu II ...slepac prodao... jel ima neko da je ima?
--- Kraj citata ---
Da si cuvao Segu verujem da bi za nekoliko godina dobio lepe pare za to. Ja sam imao neku konzolu, ali se ne secam koja je bila. Posle sam imao nintendo (ali nisam siguran). Naravno tu je bio i tetris. Nazalost nista od toga nisam sacuvao.
Nikolans:
--- Citat: Radomir Septembar 22, 2008, 11:00:23 posle podne ---
--- Citat: Nikolans Septembar 22, 2008, 09:24:45 posle podne ---ja sam imao segu II ...slepac prodao... jel ima neko da je ima?
--- Kraj citata ---
Da si cuvao Segu verujem da bi za nekoliko godina dobio lepe pare za to. Ja sam imao neku konzolu, ali se ne secam koja je bila. Posle sam imao nintendo (ali nisam siguran). Naravno tu je bio i tetris. Nazalost nista od toga nisam sacuvao.
--- Kraj citata ---
40 evra.... neznam gde su mi te pare otishle, al segu vishe nisam video... :( :( :(
Ajs_Krejatin:
--- Citat: left hook Septembar 22, 2008, 08:52:46 posle podne ---
--- Citat: Ajs_Krejatin Septembar 22, 2008, 01:13:58 posle podne ---o ovome pricam
--- Kraj citata ---
ajs jeli to imas i 64-orku...vidim joysticke :D
--- Kraj citata ---
Ne, ovu sliku sam nasao na net-u samo da pokazem o kojoj konzoli je rec. Nazalost ja sam moju prodao pre mnogo godina. Kad se samo setim, imao sam 5 godina kad mi je cale doneo, ja i buraz bili glavni u ulici, ali ubedljivo. Znaci niko jos ni tetris nije pikao a mi igrice u boji :D :D hahaha Naravno imao sam i ja sega mega drive 2 :D haha
sasacg:
--- Citat: Tony Montana Septembar 24, 2008, 05:58:02 posle podne ---prvo domaci pa onda SEGAAAAAAAAAAAAA!ima neko rambo ;D?
--- Kraj citata ---
E taj sam ja kupio na buvljaku daaaavno...Joystick radi 2-3 minuta i onda se polomi citav onaj mehanizam unutra :twisted:
Ili sam ipak bio mnogo jak kao klinac ;D
D-man:
Sta je vama staro?:D
Pamti li iko :
zx spektrum, komodor, atari, amigu 500 i 2000?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju