General Bodybuilding Discussion > Članci
Palumbo dijeta
nix:
pa konto samo da odradim mozda 1-2 sedmicno ujutru kardio na prazan stomak ,e sad nemam bcaa,glut,amino...imam the amino whey
kardio bi bio laganog inteziteta oko 30 min.
Unos proteina je nesto vise od 300gr,masti oko 100gr i UH oko 40gr
nix:
e da to bilo znaci ujutru a teretana bi bila 5-6 sati kasnije mozda i vise
Polomac:
--- Citat: nix Novembar 07, 2008, 09:15:14 posle podne ---e da to bilo znaci ujutru a teretana bi bila 5-6 sati kasnije mozda i vise
--- Kraj citata ---
Samo se trudi da ispostujes dnevni unos proteina koji je potreban i naravno ako vec nema bcca i ostalih
suplemenata,uzimaj bar whey pre i nakon treninga..u ovoj dijeti to podrazumeva whey sa sto manje hidrata.
nix:
znaci sve u svemu ok je 1-2 dvaput opalit ujutru na prazno ako je ishrana na mestu a mislim da je meni ok
nix:
Ljudi ja sam na ovom rezimu ishrane vec 2 nedelje ovo je 3 i nisam izgubio na tezini ama bas ni malo ali ipak primecujem da mi se vene polako pojavljuju na podlakticama ali kilaza ista pa reko da napisem sta i kako radim da ne pravim kakvu gresku a i ova dijeta mi se cini nekako prelaka,ne osjecam potrebu za shitom uopste
Pa ovako
5.00 6celih jaja +4 belanca
9.30 30gr proteina+omega 3(3gr)
11.30 30gr proteina+omega3(3gr)
14.00-14.30 300gr belog mesa+75gr badema
16.00 TRENING+KARDIO posle treninga 50 gr proteina
17.30 300 gr junetine+salata(uglavnom kupus ili zelena)+kasicica malinovog ulja
20.00 6celih jaja+4 belanca
Imam 100kg i 188cm i prilican bf.Kardio radim 4-5 puta sedmicno i imam jedan cheat sedmicno -riza i nesto slatko
E da ja sam Dalibor,nixov brat pa koristim njegov nick jer nemam vremena da redovno pratim forum nadam se da ne smeta.
Da i jos sam probao da smanjim unos masti u jednom trenutku a povecam proteine ali osetio sam pad enegrije,bio sam malaksal citav dan pa sam batalio ali to je bio samo jedan dan a ostalih 20-tak dana se hranim kako sam napisao
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju