General Bodybuilding Discussion > Članci

Palumbo dijeta

<< < (2/16) > >>

Polomac:

--- Citat: Vladar  Oktobar 07, 2008, 04:25:16 pre podne ---Odlican Mr.Polomac! Vjerovao ili ne vec neko vrijeme cuvam ovaj materijal na racunaru sa namjerom da ga priredim kada uhvatim malo vremena! Pretekao si me ali i spasio od posla! :-)

Dodao bih samo oko ovih mjernih jedinica, za one kojima americke mjere nijesu bliske da je jedna solja ili cup oko 230 grama, unca ili oz kako se gore navodi je oko 28.5 grama.... Cisto da imate bolji uvid o kolicini hrane o kojoj se govori. ;-)

--- Kraj citata ---
Tnx Vlade.I ja sam ga duze vreme drzao na cuvanju,i sinoc nadjem nekog vremena pa ga prevedem,zato je i doslo do manjih propusta,poput tih mera,ali tu je my bro,tnx.
Neke delove sam izostavio koji po meni nisu bili toliko bitni.

Ivane tnx!

Polomac:
A evo nekih bildera sa kojima i ove godine Dave radio.  ;)

Nikolans:

--- Citat: Polomac  Oktobar 07, 2008, 08:54:09 pre podne ---
--- Citat: Nikolans  Oktobar 07, 2008, 12:15:44 pre podne ---P: Vas predlog za off sezonu....
Dave Palumbo: 50% proteina, 25% masti, 25% carbs.........

P: omjer i za natječaj za pripremu.
Dave Palumbo: 60% bjelančevina, 30% masti, 10% carbs

_________

jel ovo misli na kalorije ili kolichinu?

--- Kraj citata ---
dnevni unos hrane mu je u prvom primeru 50% protein,ostalo u srazmeri kako je naveo.

--- Kraj citata ---

hvala ti

The_Bulldog:
Znam da se ponavljam...ali svaka cast

Pedja_Petrovic:
dobro pripremljen text poloms.
samo meni jedna stvar nece biti jasna nikada.
mi smo recimo o vome rasprvljali na nekoliko stranica..detaljno objasnjeno do u detalje kako rade pricipi keton dijete itd.
pa onda cak i neko ko sada kaze SVAKA CAST,kada sam mu ja rekao da radi ovu dijetu..on me nazvao nakon 3 dana i rekao da se vuce po kuci kao pas..da nema snage...da oje oov propast...bla..bloa..bla..ali eto..izlgeda da stvarno treba da neko prevede od palubma bilo sta koji je odista vrhunski strucnjak i onda da neko ko nikada nista i nije probao kaze SVAKA CAST samo iz razloga sto je to napisao palubomo a neko preveo a pri tome neznajcui osvone principe delovanja iste...
zalosno i smesno razmisljanje jebiga..

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12046.30.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju