Ostalo > Offtopic

Srecan Uskrs

<< < (4/11) > >>

Manimal:

--- Citat: thor ---
--- Citat: laracroft ---mislis katolicki....a odakle si iz nemacke?
--- Kraj citata ---

hallo laracroft, ako je pitanje bilo za mene , ja zivim i radim u minhenu, tu sam "trenutno "nasao sebe nakon lutanja po holandiji , austriji , mislim da ce moja sledeca tura biti kanada ili usa
ti si iz beograda ako se ne varam? ja sa m jos prije 18 god prosao (nocu )kroz bg. nisam nazalost puno video
pozdrav
ps.moj je uskrs danas
--- Kraj citata ---

Thore, pa cijelu zemaljsku kuglu si vec obisao i jos ti nije dosta lutanja.
Smiri se malo, nisi vise tako mlad, hahaha :lol: .

thor:

--- Citat: Manimal ---
--- Citat: thor ---
--- Citat: laracroft ---mislis katolicki....a odakle si iz nemacke?
--- Kraj citata ---

hallo laracroft, ako je pitanje bilo za mene , ja zivim i radim u minhenu, tu sam "trenutno "nasao sebe nakon lutanja po holandiji , austriji , mislim da ce moja sledeca tura biti kanada ili usa
ti si iz beograda ako se ne varam? ja sa m jos prije 18 god prosao (nocu )kroz bg. nisam nazalost puno video
pozdrav
ps.moj je uskrs danas
--- Kraj citata ---

Thore, pa cijelu zemaljsku kuglu si vec obisao i jos ti nije dosta lutanja.
hahaha, stari  moj,nakon afrike i azije sam napravio malu pauzu , jos nisam bio u australiji i juznoj americi tako da i to planiram uskoro
pozdrav
Smiri se malo, nisi vise tako mlad, hahaha :lol: .
--- Kraj citata ---

laracroft:
ja sam iz bg ali sam rodjena u frankfurt/main i zivim tamo vamo,cale i burazer su ovde u bg a keva i baka u nemackoj;naravno svi smo Srbi:)

ja sam dosta putovala i jos nisam nasla mesto gde bih zivela i radila;mozda bahami ili italija posto mrzim zimu ;a velika zelja mi je Japan i Singapur da obidjem ozirom da tu kulturu i sve vezano za Daleki IStok obozavam.pozzzz

thor:

--- Citat: laracroft ---ja sam iz bg ali sam rodjena u frankfurt/main i zivim tamo vamo,cale i burazer su ovde u bg a keva i baka u nemackoj;naravno svi smo Srbi:)

ja sam dosta putovala i jos nisam nasla mesto gde bih zivela i radila;mozda bahami ili italija posto mrzim zimu ;a velika zelja mi je Japan i Singapur da obidjem ozirom da tu kulturu i sve vezano za Daleki IStok obozavam.pozzzz
--- Kraj citata ---

pazi ovako , po onome sto sam video i naucio kroz moje putovanje po svijetu i mislim da bih se svugdje mogao snaci i zivjeti (pogotovo ako bi moja partnerica bila iz te zemlje)ja trenutno imam jaku unutarnju potrebu da se probam snaci u usa i kanadi, moja sestra zivi u kanadi a citav sijaset prijatelja u usa, kod mene je to uvijek nakako dolazilo iz mene, nekakva potreba za mijenjenjem tapeta ili nesto tako slicno , do sada sam zivio u austriji , holandiji , belgiji , i sada u njemackoj.svugdje sam relativno brzo stekao prijatelje i to ti onda nekako olaksa ostanak, ali mene sve nekako vuce uvijek negdje drugdje
japan je nesto gdje sam i ja sam trebao malo vremena da se snadem (ne govore niti jedan drugi jezik?), kina je malo "laksa", tajland je izvrstan za zivjeti , ljudi su cool i puste te da radis sta ti srce zeli, ali od svega mi se najvise dopao tai pei , tajvan je zemlja snova za mene, jako su tehnicki potkovani i zemlja ima neki "zdravi "balans izmedu tradicije i novoga
moj san je jednog dana kada budem zreo za penziju otok santorin u grckoj(tamo su bogovi  kod kuce)nesto neopisivo lepo
pozdrav

Markoni:
a ja kada odem u penziju ili pre jos bolje u Kavalu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju