Multimedia > Slike/Muškarci

Victor Martinez....

<< < (3/5) > >>

IFBBPro:
Ma ja sam onako to spomenuo.. dakle ako klincima ne naplacuje sve je to uredu.. meni licno ne smeta sto naplacuje odraslima.. jer npr. da sam njegov veliki veliki fan i da odem u Ameriku odmah bih izletio tih 10$ da se potpise na njegovu sliku i to bih imao do kraja zivota (i uramio).. dakle niko nikoga ne tjera da plati na kraju krajeva 8)

t1000:
Razumem ja to da covek mora da zivi,ali siguran sam da u Americi ima svoje sponzore koji ga i vise nego sto treba sponzorisu,a ovo je po mom misljenju preterivanje,kakvih 10 dolara-za sta?Nisam znao da drugi BB naplacuju autograme ali za individualno pisanje programa-jesam,i to je normalno.

dadochicago:

--- Citat: t1000 ---Razumem ja to da covek mora da zivi,ali siguran sam da u Americi ima svoje sponzore koji ga i vise nego sto treba sponzorisu,a ovo je po mom misljenju preterivanje,kakvih 10 dolara-za sta?Nisam znao da drugi BB naplacuju autograme ali za individualno pisanje programa-jesam,i to je normalno.
--- Kraj citata ---

Neznam pod sta mislis i vise nego sto treba sponzorisu? Neznam koliko si upucen u ovaj sport ali budi ubedzen da je bodybuilding najmanje placen sport a ima najvise odricanja u zivotu (Samo piaj Pedzu pa ce ti sigurno potvrditi) za razliku od ostalih sportova kao sto su kosarka fudball i slicno
Ti kazes da ga previse placaju evo jedna cinjenica je da je MHP prosle godine imala profit od $ 20 mil od tog profita Victor je dobio 100000 za godinu a zamisli koje cifre uzimaju ostali sportisti  naj losiji ne zarade ispod mil a i ne izadzu na utakmicu bilo to NBA ili NFL

Cpb-in:
Uzgred pise 10 $ za fotografiju sa autogramom a ne samo autogram,to je ok. :idea:

IFBBPro:

--- Citat: Cpb-in ---Uzgred pise 10 $ za fotografiju sa autogramom a ne samo autogram,to je ok. :idea:
--- Kraj citata ---

Pa znamo  :roll:  :wink: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju