Multimedia > Slike/Muškarci

Heiko Kallbach -THE BERLIN WALL

<< < (3/4) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: marko ---Mislim sta reeeeeci....Veliki jeste,ali po meni tesko da ikada moze u top 10,barem ne sada...Ali ako ga Misko uzme pod svoje.....moze svasta da se desi.
--- Kraj citata ---
...hehehhehehhe,fundo...mlati palacinke kao lud :wink:  :wink:  :wink: ...hahhahahhahah...

Milos Sarcev:
Bice puno posla...Vidite slike kako sada izgleda (na mom sajtu)...
Slabe su mu noge...a kolena povredjena...Struk prevelik i ima problema sa varenjem...Prva dva treninga samnom - odustao je na pola...

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Upravo sam to hteo da kažem...na slikama pri treningu izgleda neverovatno ali u pozama mu nogu nema a struk prevelik i po internetu se provlači da je pun sintola...nikada neću zaboraviti kada sam ga video uživo na evropskom grand pri-u u Debrecinu(poslednjem zvaničnom Miškovom takmičenju) i bio totalno šokiran...Art Atvud koji je važio za možda najvećeg bildera tada bio je neprimetan pored Heikoa...ogroman a toliko suv i spreman da je izazivao gađenje...pod uslovom da ste normalni :D  :D

Pedja_Petrovic:
ufff...mnogo posla......pa da....sve se moze uraditi,ali ovo oko varenja.....jel to milose njegov stalan problem ili se bori sa tim u poslednje vreme...tj na koji nacin izlazi na kraj sa tim??

Pedja_Petrovic:
neke fotke ssa prvih treninga kod milosa 8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju