General Bodybuilding Discussion > Članci

Tempo - zaboravljeni X-faktor

<< < (7/8) > >>

igor2806:

--- Citat: The_Bulldog  Decembar 31, 2009, 04:21:47 posle podne ---Ne moze se u isto vreme juriti tezina i poceti sa uvodjenjem tempa u trening..pretpostavljam da si na 8 ponavljanja stavio ovaj tempo zato sto stavljas takvu tezinu da ne mozes ni uraditi 4-1-2...kao sto rekosmo...vezbaj svoje misice, a ne da drugi gledaju.

--- Kraj citata ---
ostavi muski ego po strani!

tunas:
jako mi je zao sam ovaj clanak tek danas prvi put procitao, sa pravom se moze reci da je ovo itekako ZABORAVLJENI faktor, pa cak kod mnogih i faktor za koii ni ne znaju da postoji. ja sam malu vaznost davao tempu, iliti sva ponavljanja sam radio sa negativnim ponavljanjem duplo duzim od pozitivnog, sto i nije tako strasno kad pogledam, s obzirom da nisam imao pojma.
sjajan clanak!

Vlada NS:
druga nedelja sa ovakvim treningom i tek sada sam shvatio koliko sam ja sam i mnogi drugi gresili da dok se koncentrisemo na tezine zaboravljamo misic uopste,posle ovog treninga se shvati sta se uopste radi sa odredjenom vezbom........

Donovan:
Moram priznati da ne znam sa kojim tempom treniram, nego vjezbam cisto po osjecaju, ali ne vjezbam u svrhu toga da samo dodem od tocke A do tocke B,nego posebno uvijek obracam paznju na negativni dio ponavljanja.Znaci polako i skoncentrirano.

Trebb:
Evo prolazi druga nedelja od kako sam pocheo ovu vrstu treniga da primenjujem ..
Upole su NENORMALNE , shto je pozitivno :)  ..
A posle treninga se izvalim u svlachionicu i ne mrdam neko vreme koliko me izmori ovakav trening :) ..
Sve pohvale za text :) !!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju