Ostalo > Offtopic
Bodybilding u Srbiji
MaliSima:
Upravo sam dosao sa treninga i upalio tv a tamo neki karatisit u nekim kimonima na nekakvo gradskom takmicenju za kilo bureka izvode svoje kate,opet pre neki dan ne znam tacno na kome kanalu ljkudi proglasili pasijabns sportom i sada dele nagrade nekim cicama i slikaju njihova mlohava tela po pet minuta kao da slikaju novog ferarija ili bog te pita sta.
U teretani u kojoj treniram zaista dosta velik broj ljudi je dobar samnom i opusteno o svemu komuniciramo,ima tu i ponekuih momaka koji pokazuje neke odredjene afinitete za ovaj sport ,no da predjem na stvar.POvedem konverzaciju sa jednim pa drugim pa petim u vezi ovog takmicenja u Valjevu a oni me pitaju kog?kazu prvi put cuju i sta ti ja znam sta dobro me neki jos nisu pitali dali ih zezam ili postoje takmicenja u bodybilding:(
Ono sto zelim reci je da u Srbiji dosta vellik broj ljudi posecuje teretane i fitnes centre i da je po prilicno veliko interesovanje za ovaj sport ali da mediji dali namerno dali nenamerno guse svaki vid priblizavanja ovog sporta siroj javnosti,naime imamo jednu emisiju koju vodi Biserka Sipka( Kakav takva emisija ne pricam u opste o nekom kvalitetu a i ne bih mogao jer ne stignem da je gledam ali samo napred nesto radi u vezi sa nasim sportom)nemamo snimak niti hjednog takmicenja koje je odrzano kod nas ili bilo gde kao da ovaj sport uopste ne postoji a onda odjednom uhvate neke bildere na granici sa hemijom i napune sve novine nameste nove zakone i jos vise nas gurnu u zapecak kao da smo narkomani ili neki otpadak od drustva.No ne smem vise da se zanosim i pisem jer sam stvarno ljut i demoralisan ,bolje da kazem da sam jos vise moralisan iako kao da pokusavaju da nas demoralisu.
Poentq price je da bih voleo da cujem vasa misljenja koja su vezana za ovu temu koju sam tek ovlas dodirnuo,i ako neko ima neki odgovor na moje pitanje:zasto je sve to tako?molim da mi ga da,i naravno sta da uradimo da promenimo stvari da ovaj sport priblizimo ljudioma putem medija kako pisanih i stampanih tako i televizija.JBG bas sam se iznervirao:(
markoni87:
A da ja tebi dam kilo bureka?
Markoni:
pa zato ja kazem da neko ko ima kameru snimi neko nase takmicenje pa da ljudi mogu da skinu i gledaju
MR.BIG:
Treba da idete da gledate takmicenja!!!!!
150 ljudi je bilo u Valjevu, sramota!
Markoni:
--- Citat: MR.BIG ---Treba da idete da gledate takmicenja!!!!!
150 ljudi je bilo u Valjevu, sramota!
--- Kraj citata ---
isao bi , ali vojska
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju