Ostalo > Offtopic

Bodybilding u Srbiji

<< < (4/7) > >>

Tanja U.:

--- Citat: MR.BIG ---Treba da idete da gledate takmicenja!!!!!

150 ljudi je bilo u Valjevu, sramota!
--- Kraj citata ---

O tome se i radi ... ne mozes otici nesto da gledas ako ne znas da se desava ... :(
Takmicari naravno znaju. I mi ovde sa foruma.
U par teretana moze se videti samo plakat za Cacak, ja licno nigde nisam videla nista za Valjevo. Da nisam planirala izaci na to prvenstvo, mozda i ja ne bih znala.

Tanja U.:

--- Citat: Markoni ---danas je bila emisija o bodibildingu na studiju B , bili su EXTREME , IGOR i LJUBA koliko sam video , bilo ke negde oko 6:30 ali sam samo stigao malo da pogledam
--- Kraj citata ---

Eto, i to bih volela da sam mogla pogledati ... jurila bih kuci da stignem :) no, na takve emisije mozes samo da slucajno nabasas.

Markoni:
pa da ja slucajno pogledao studio b kada on EXTREME , fino su govorili  , svi , steta sto je bila rano ujutru

MaliSima:

--- Citat: sempai ---
--- Citat: MaliSima --- a tamo neki karatisit u nekim kimonima na nekakvo gradskom takmicenju za kilo bureka izvode svoje kate

hajde molim te objasni ovo, molim te 8O  8O
--- Kraj citata ---

Ok sta je time pisac hteo reci ,pa htedoh reci to da su pustili snimak nekog gradskog takmicenja karate klubova( odma da kazem da nisam ovim hteo nikoga da prozivam i omalovazavam mada vidim da sam pogresno shvacen),,kao sto pustaju snimkove fudbalskih utakmica sa gradskih utakmica ( kada ovo kazem mislim na najobicnije utakmice u kojima medjusobno igraju komsije-znaci NIJE sport),a ne pustye jedno takvo bodybuilding takmicenje niti ni na jednom tv ili radio programu ga uopste i ne pomenu (svaka cast studiju B0) NO smatram da tv prikazuje mnogo ne bitnije spotrtske dogadjaje nego sto je bio ovaj a verujem da ce ista stvar biti i za Cacak.Srecom po teretanam ima plakata za Cacak.
--- Kraj citata ---

markoni87:

--- Citat: MaliSima ---
--- Citat: sempai ---
--- Citat: MaliSima --- a tamo neki karatisit u nekim kimonima na nekakvo gradskom takmicenju za kilo bureka izvode svoje kate

hajde molim te objasni ovo, molim te 8O  8O
--- Kraj citata ---

Ok sta je time pisac hteo reci ,pa htedoh reci to da su pustili snimak nekog gradskog takmicenja karate klubova( odma da kazem da nisam ovim hteo nikoga da prozivam i omalovazavam mada vidim da sam pogresno shvacen),,kao sto pustaju snimkove fudbalskih utakmica sa gradskih utakmica ( kada ovo kazem mislim na najobicnije utakmice u kojima medjusobno igraju komsije-znaci NIJE sport),a ne pustye jedno takvo bodybuilding takmicenje niti ni na jednom tv ili radio programu ga uopste i ne pomenu (svaka cast studiju B0) NO smatram da tv prikazuje mnogo ne bitnije spotrtske dogadjaje nego sto je bio ovaj a verujem da ce ista stvar biti i za Cacak.Srecom po teretanam ima plakata za Cacak.
--- Kraj citata ---

ne izlaze za kilo bureka vec predstavljaju ono cime se bave i vole...Trebao bi malo vise postovanja da pokazes prema njima jer ocigledno nesto rade za svoj sport koji vole a ne za kilo bureka,kao sto si ti rekao.
I ja sam izlazio po trgovima i hoces da kazes da sam to radio za kilo bureka? Nemoj tako...
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju