Ostalo > Offtopic

Bodybilding u Srbiji

<< < (5/7) > >>

Buki:
evo malo mog misljenja.
Naime, zalosno je sto BB zahteva PUNO, i energije, i para.
vecina ljudi koje znam nemaju novca da se ljudski hrane.

Znam decka koji je neverovatan potencijal, boljeg u zivotu nisam video.
decko je na 180 imao oko 83 kila, biceps oko 43 cm ! 6 pack, grudi, ledja, ma sve, decko paket.

al zato ishrana perfektna i maksimalna posvecenost. (naravno natural).

Trebao je da izadje prosle godine na takmicenje ali nista od toga jer nije nasao sponzora za spremanje. :(

Bruka i sramota.

Poz

MaliSima:

--- Citat: markoni87 ---
--- Citat: MaliSima ---
--- Citat: sempai ---
--- Citat: MaliSima --- a tamo neki karatisit u nekim kimonima na nekakvo gradskom takmicenju za kilo bureka izvode svoje kate

hajde molim te objasni ovo, molim te 8O  8O
--- Kraj citata ---

Ok sta je time pisac hteo reci ,pa htedoh reci to da su pustili snimak nekog gradskog takmicenja karate klubova( odma da kazem da nisam ovim hteo nikoga da prozivam i omalovazavam mada vidim da sam pogresno shvacen),,kao sto pustaju snimkove fudbalskih utakmica sa gradskih utakmica ( kada ovo kazem mislim na najobicnije utakmice u kojima medjusobno igraju komsije-znaci NIJE sport),a ne pustye jedno takvo bodybuilding takmicenje niti ni na jednom tv ili radio programu ga uopste i ne pomenu (svaka cast studiju B0) NO smatram da tv prikazuje mnogo ne bitnije spotrtske dogadjaje nego sto je bio ovaj a verujem da ce ista stvar biti i za Cacak.Srecom po teretanam ima plakata za Cacak.
--- Kraj citata ---

ne izlaze za kilo bureka vec predstavljaju ono cime se bave i vole...Trebao bi malo vise postovanja da pokazes prema njima jer ocigledno nesto rade za svoj sport koji vole a ne za kilo bureka,kao sto si ti rekao.
I ja sam izlazio po trgovima i hoces da kazes da sam to radio za kilo bureka? Nemoj tako...
--- Kraj citata ---

Ma brate moj svaka njima cast no ti mene ociglednonisi razumeo ja apsolutno nemam nista protiv njih  nego protiv televizija koje prenose mnogo manje vazne sportske dogadjaje ,ovim direktno pljujem na SOS  i slicne televizije.Svaka cast tim karatistima mogu samo reci da njima zavidim za sta su se izborili u razvoju svog sporta za razliku od nas koji smo gurnuti u zapecak.
--- Kraj citata ---

MaliSima:
b Buki sa tobom se u potpunosti slazem prvo sto ljudima ponestane u bavljenju ovim sportom jesu pare a ne motivacija ili ista drugo ja ne znam kolika je cena hrane ui suplamentacijue u americi molim te recim nam ali znam da je ovde prilicno demoralisuce stanje.Imam dobru platu priznajem ali opet da bi vrhunski se bavio bb-om polueo bih od ne placenih racuna i ovako vecinu love trosim na hranu i preparate cifre necu da spominjem jer ne smem ni da ih preracunam imam slbao srce:(

Buki:
u americi je MNOGO jeftnija hrana u odnosu na njihove plate.
neke stvari su jeftinije a neke skuplje nego nase, ali je zato njihov standard znatno jaci od naseg.

sta da ti kazem kad su teretane jeftinije ! (mada ima i ekstra skupih)

suplementacija je jeftinija i nema poredjenja sa nasim cenama (ipak sve dolazi iz USA).

Veliki problem je sto su ameri glupi i ne iskoriscavaju prednosti koje imaju, vec se hrane i zive kao najveci mamlazi.

jebiga....

poz

MaliSima:

--- Citat: Buki ---u americi je MNOGO jeftnija hrana u odnosu na njihove plate.
neke stvari su jeftinije a neke skuplje nego nase, ali je zato njihov standard znatno jaci od naseg.

sta da ti kazem kad su teretane jeftinije ! (mada ima i ekstra skupih)

suplementacija je jeftinija i nema poredjenja sa nasim cenama (ipak sve dolazi iz USA).

Veliki problem je sto su ameri glupi i ne iskoriscavaju prednosti koje imaju, vec se hrane i zive kao najveci mamlazi.

jebiga....

poz
--- Kraj citata ---

Brate daj salji nam neke vize da iskoristimo pogodnosti koje oni ne umeju:)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju