General Bodybuilding Discussion > Članci

PLACATE LI DANAK NEZNANJU?

<< < (11/33) > >>

good girl:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 28, 2009, 12:08:06 posle podne ---
--- Citat: good girl  Mart 27, 2009, 01:27:58 posle podne ---:D :D :D   do jaja....pedja,extra je text...meni je dok sam radila mrtvo dizanje,jedan lik rekao " jesi ti normalna,hoces da se unistis,da budes nabildovana ko one bilderke?!!!" :D :D :D :D   a lik izgleda kao moja baba u majci bez rukava... :D :D :D :D

--- Kraj citata ---

ili po pedjinom vokabularu zbog kojeg me cesto kritkuju kaze se..
IZGEDA KAO VRECA GOVANA,NAOPKAO OKRENUTA!!!

--- Kraj citata ---

:D :D :D :D

SNAKE:
sve je dobro dok ne dodje i ne kaze ti neko a sto radis brate noge koj ce ti to kurac a ti odradio 5 vezbi po pet serija i otkazujes na sestoj vezbi!!!!!!??????!!!!!!!!!!danas mi to rece lik dodje mi da iskrivim one sipke o njega!!!!!!!!!!!!!!!!
strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos se nerviram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a inace tata mu ima para pa je kupi celi pan sport i raspituje se bocne koji aas???????????????
a stomak do zuba

Spartak:

--- Citat: SNAKE  April 12, 2009, 03:36:33 pre podne ---sve je dobro dok ne dodje i ne kaze ti neko a sto radis brate noge koj ce ti to kurac a ti odradio 5 vezbi po pet serija i otkazujes na sestoj vezbi!!!!!!??????!!!!!!!!!!danas mi to rece lik dodje mi da iskrivim one sipke o njega!!!!!!!!!!!!!!!!
strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos se nerviram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a inace tata mu ima para pa je kupi celi pan sport i raspituje se bocne koji aas???????????????
a stomak do zuba

--- Kraj citata ---
jednom ces doci do tog stepena da te niko nece uznemiravati...:-)

BokY_LA:
kolko puta sam pokusao nekom da objasnim makar osnovne stvari o ishrani i treningu.. i na kraju .. prc .. nastave po svome jos 2-3 meseca.. i quituju sa teretanom...

Imam tvrdoglavog druga koji trenira 3 godine.. ne napreduje ni malo.. kaze kupice protein.. 250 grama dnevno je cuo da je mnogo dobro za masu  ishrana uopste nije vazna..

Bilo je likova koji kazu da je mast mast.. iz bureka, maslinovog ulja ili bilo koja.. mast je za masu..

Po skoli ima drugarica koje kazu "ti nemas pojma.. voce moze da se jede kolko hoces.. pred spavanje ili bilo kad.. al ostalo nista ne sme posle 5"

jedan je rekao da ce da radi definiciju tako sto ce piti vodu kolko da prezivi.. zato sto mu stomak bude ogroman kad pije vodu..

a jos oni ludaci na shipkama.. sto rade zgibove po ceo dan samo skacu ko skakavci.. i kazu da su oni najjaci.. "Od shipka je prava snaga.. to je moc" to im je glavna uzrecica.. ili "Mogu i ja da odem u teretanu podignem teg i iskoci misic, al to nije isto" or "Kad se uradis na spravicama ti misici ne spadaju kao posle teretane" jedina istina je da se nikad nece ni uraditi .. pa nema sta ni da im spadne..
i mnogo jos..

oktagon:
Ahahahah, sve sto ste naveli je ziva istina, sve ove stvari cujem svakodnevno  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju