General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
ninja_bg:
misici se pretvore u vodu, a kosti u prah :)
jimmy:
ashes to ashes,dust to dust...
zile88:
Danas otisao na trening u 4 sata, i cim doso pocne da me smara jedan ciga sta da radi, sta da uzima i td... pricam nesto ja pogledam na sa ono skoro 5 sati on zavrsi trening i kaze, ma ne isplati se ovo ja doso u 2 jos da radim malo biceps a gle kolko se oduzi :o.
I da napada me posle novi smarac neki drugi lik, koji poceo da trenira pre nedelju dana da se "uradi za leto" i pita me a kad prestanes da treniras, a jel ce da ti visi koza i da se isusis onako, mislim smanjices se. Prvo mi doslo da ga udarim ali sam mu ipak resio da necu .
i pod 3 ljubilej, rec je o jednom liku koji je trenirao odavno ali je njegov trening ostao upamcen i dan danas. Na pitanje sta ce da trenira danas lik kaze:
pa ruke, ledja, ramena, grudi i ako stigen triceps, pa sutra ponovim sve to isto i onda mi ostane tako?! :D
DB9:
danas kaze car u teretani na moju konstataciju da ubaci neku izolacionu vezbu i da malo promeni trening da poveca broj ponavljaja,citiram:"NECU TEBRA STRAH ME DA NE ODEM U DEFINICIJU"
mislim se ja gde se to ide da kazem ortacima sa foruma ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Johnn1e:
--- Citat: zile88 Jun 27, 2009, 08:14:47 posle podne ---Danas otisao na trening u 4 sata, i cim doso pocne da me smara jedan ciga sta da radi, sta da uzima i td... pricam nesto ja pogledam na sa ono skoro 5 sati on zavrsi trening i kaze, ma ne isplati se ovo ja doso u 2 jos da radim malo biceps a gle kolko se oduzi :o.
I da napada me posle novi smarac neki drugi lik, koji poceo da trenira pre nedelju dana da se "uradi za leto" i pita me a kad prestanes da treniras, a jel ce da ti visi koza i da se isusis onako, mislim smanjices se. Prvo mi doslo da ga udarim ali sam mu ipak resio da necu .
i pod 3 ljubilej, rec je o jednom liku koji je trenirao odavno ali je njegov trening ostao upamcen i dan danas. Na pitanje sta ce da trenira danas lik kaze:
pa ruke, ledja, ramena, grudi i ako stigen triceps, pa sutra ponovim sve to isto i onda mi ostane tako?! :D
--- Kraj citata ---
Koji koji? :):):)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju