Ostalo > Offtopic

Filozofiranje u prodavnici suplemenata

<< < (3/3)

LDusan:
Bez disrespekta, ali ovo je komedija.

Prvo, ako ti smeta, sto nisi to rekao tom prodavcu. Cekao si tamo kao kreten pola sata dok je taj lik pricao. Ako ti se ne zuri - sacekas, taj lik je prvi stigao ima svo pravo ovog sveta da se propisno isprica sa tom prodavacicom posto je potencijalni kupac. Na prodavcu je da odlucuje kako ce da se odnosi prema ostalim musterijama koje cekaju. Dobar prodavac ce pitati nekoga ko je tek usao "jel zuris" ili tako nesto. U tvom slucaju nije ljubazan prodavac, kazes mu "ja bih samo kupio to i to, zaista zurim" i problem resen. Ako ti to smeta - promeni prodavnicu ili reci to prodavcu.

Drugo, sta tebe briga sto je kupac ubedjen da taj sto prodaje zna nesto, ne mozes ga ubediti. Meni je prodavacica iz AMG-a rekla da nikad nije cula da se whey pije sa vodom, ali ok je devojka, neke druge stvari mi je rekla, u svakom slucaju hocu da cujem vise misljenja. Valjda si do sada skapirao da je ovo zemlja puna predrasuda, tesko je ljudima razbijati iluzije koje su stvorene afektima.

Trece, ovaj forum jeste za razmenu slobodnih misljenja i slicno, ali koga briga za to sto nisi umeo da se snadjes u jednoj banalnoj svakodnevnoj situaciji. Sta ce promeniti ovaj topic? Kopiraj ovaj svoj prvi post i posalji ga na mail AMG-u ako vec nemas dovoljno hrabrosti/ zelje/ samopouzdanja da im kazes uzivo. Grdila baba kapetana u potoku.

Dakle zaista nemam nista licno protiv tebe, imas neke zanimljive postove, ali poslovanje AMG-a je njihova stvar, ali je delom i tvoja stvar jel ti treba ono sto oni prodaju. Ili ces da se potrudis da oni to rade bolje ili neces vise kupovinom artikala koje prodaju ucestvovati u njihovom poslovanju. Donesi odluku - sprovedi je u delo i kraj price, nece niko sa foruma da tera prodavce da budu obazriviji prema tvom vremenu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju