General Bodybuilding Discussion > Članci

MAX-OT,super sistem

<< < (3/4) > >>

alexandar77:
a to.... ma da.

nego ja kad pročitam bela i crvena vlakna... uvek očekujem raspravu na tu stranu :)

MarK3:

--- Citat: alexandar77  April 20, 2009, 12:38:18 posle podne ---a to.... ma da.

nego ja kad pročitam bela i crvena vlakna... uvek očekujem raspravu na tu stranu :)

--- Kraj citata ---
pa i tu je sve receno... nego se uvek rasprava povede zbog nesporazuma ili neke usijane glave... no dosta vise off-a...

nenadns:

--- Citat: MarK3  April 20, 2009, 12:33:42 posle podne ---
--- Citat: alexandar77  April 20, 2009, 12:22:58 posle podne ---zašto?
šta nije?

--- Kraj citata ---
pa evo , kod ovog principa se radi sa maximalnim tezinama od 4-6 reps, sto znaci da svaku seriju radis do otkaza... a to znaci da ti treba dosta vise AK da potkrepi nanetu stetu... a samim tim moras da unoses dosta vise proteina a i posto si natural dobar deo nece biti iskoristen... jednostavno dolazi do pretreniranosti..

--- Kraj citata ---

???

Sinke:

--- Citat: MarK3  April 20, 2009, 12:33:42 posle podne ---
--- Citat: alexandar77  April 20, 2009, 12:22:58 posle podne ---zašto?
šta nije?

--- Kraj citata ---
pa evo , kod ovog principa se radi sa maximalnim tezinama od 4-6 reps, sto znaci da svaku seriju radis do otkaza... a to znaci da ti treba dosta vise AK da potkrepi nanetu stetu... a samim tim moras da unoses dosta vise proteina a i posto si natural dobar deo nece biti iskoristen... jednostavno dolazi do pretreniranosti..

--- Kraj citata ---

Nije mi jasno ovo...pa ti i kad radis sa 12 ponavljanja isto cepas misic i ides do otkaza..?!Zasto bi onda ovaj nacin naturalcu smetao..?

nenadns:
nebuloza...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju