General Bodybuilding Discussion > Članci
MAX-OT,super sistem
alexandar77:
a to.... ma da.
nego ja kad pročitam bela i crvena vlakna... uvek očekujem raspravu na tu stranu :)
MarK3:
--- Citat: alexandar77 April 20, 2009, 12:38:18 posle podne ---a to.... ma da.
nego ja kad pročitam bela i crvena vlakna... uvek očekujem raspravu na tu stranu :)
--- Kraj citata ---
pa i tu je sve receno... nego se uvek rasprava povede zbog nesporazuma ili neke usijane glave... no dosta vise off-a...
nenadns:
--- Citat: MarK3 April 20, 2009, 12:33:42 posle podne ---
--- Citat: alexandar77 April 20, 2009, 12:22:58 posle podne ---zašto?
šta nije?
--- Kraj citata ---
pa evo , kod ovog principa se radi sa maximalnim tezinama od 4-6 reps, sto znaci da svaku seriju radis do otkaza... a to znaci da ti treba dosta vise AK da potkrepi nanetu stetu... a samim tim moras da unoses dosta vise proteina a i posto si natural dobar deo nece biti iskoristen... jednostavno dolazi do pretreniranosti..
--- Kraj citata ---
???
Sinke:
--- Citat: MarK3 April 20, 2009, 12:33:42 posle podne ---
--- Citat: alexandar77 April 20, 2009, 12:22:58 posle podne ---zašto?
šta nije?
--- Kraj citata ---
pa evo , kod ovog principa se radi sa maximalnim tezinama od 4-6 reps, sto znaci da svaku seriju radis do otkaza... a to znaci da ti treba dosta vise AK da potkrepi nanetu stetu... a samim tim moras da unoses dosta vise proteina a i posto si natural dobar deo nece biti iskoristen... jednostavno dolazi do pretreniranosti..
--- Kraj citata ---
Nije mi jasno ovo...pa ti i kad radis sa 12 ponavljanja isto cepas misic i ides do otkaza..?!Zasto bi onda ovaj nacin naturalcu smetao..?
nenadns:
nebuloza...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju