Ostalo > Offtopic

Simetrija

(1/4) > >>

Ogi.:
Da li imate problema sa simetrijom tela? Nijedan covek nije apsolutno simetrican sto mene izludjuje, tacnije, mnogo mi smeta.

Na primer kada radim veslanje bucicom u pretklonu i kada radim DESNOM rukom sve je super, savrseno, pogadja mi ekstra a kada radim LEVOM potpuno druga prica, kao da radim neku desetu vezbu, nikako da se namestim lepo, lose mi pogadja, nemam snage itd.

Slican problem imam i kada radim iskorak... kada radim levu nogu samo sto se ne stropostam na pod jer gubim ravnotezu... sa desnom je mnogo bolje...

Pedja_Petrovic:
ALI KAVE TO VEZE IMA SA SIMTRRIJOM TELA?????????????

DingDong:
mora da je skroz izdeformisan pa zato

Ogi.:
Kako nema, pa naravno da ima... nisu leva i desna strana iste...

Manimal:

--- Citat: Ogi. ---Da li imate problema sa simetrijom tela? Nijedan covek nije apsolutno simetrican sto mene izludjuje, tacnije, mnogo mi smeta.

Na primer kada radim veslanje bucicom u pretklonu i kada radim DESNOM rukom sve je super, savrseno, pogadja mi ekstra a kada radim LEVOM potpuno druga prica, kao da radim neku desetu vezbu, nikako da se namestim lepo, lose mi pogadja, nemam snage itd.

Slican problem imam i kada radim iskorak... kada radim levu nogu samo sto se ne stropostam na pod jer gubim ravnotezu... sa desnom je mnogo bolje...
--- Kraj citata ---

Da li je moguce da poslije 10 godina koliko ides u teretanu(kao sto si napisao u jednom tvom postu) nisi savladao svu tu tehniku.

Vjerujem zato sto si rekreativac i ne unosis dovoljnu kolicinu proteina, ugljikohidrata itd.  Deset godina bi sasvim trebalo biti i vise nego dovoljno cak i rekreativcu da stvori neku misicnu masu i da nema takvih problema kao sto i ti imas.

Kada razmislim sa druge strane mozda i nemas takvu misicnu masu kao sto si nam predocio u jednom drugom postu.  Stvarno, malo mi je cudno 10 godina ides u teretanu a jos uvijek imas takvih problema.

Vidis meni je lijeva nadlaktica prije pocetka bavljenja BB bila skoro 2 cm manja nego desna i lijevi biceps mi ima sasvim drugi oblik nego desni a sada je razlika u obimu samo 4 milimetra.

Ja sam uvijek imao snage na treningu (jebiga mislim da je tome malo doprinela dobra ishrana sa velikom kolicinom proteina a ugljikohidrate necu ni da spominjem).

Ako si rekreativac i ako ti ne treba snaga na treningu onda nemoj dobro jesti a ako hoces da imas snage onda moras jesti najmanje kao rekreativac 250-300 g proteina i oko recimo za tebe kao rekreativca 500 g ugljikohidrata.

Kada pocnes tako jesti javi mi rezultate.

I da jos nesto, nemoj trenirati vise od 3 puta sedmicno u teretani sa tegovima. Sa takvim unosom ugljikohidrata i proteina kakav imas sada neces imati snage na treningu.

Ne moj ovo shvatiti kao neka provokacija i omalovazavanje prema tebi, samo hocu da ti pomognem i hocu da ti dam malo realniju sliku o BB.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju