Ostalo > Offtopic
Simetrija
Ogi.:
Ma sve je to u redu, samo... o cemu ti pricas, covece? :D Da nisi pogresio sobu? Kakve veze ima moj prvi post sa ovim sto si ti napisao? Kakve veze to ima sa unosom proteina, ugljenih hidrata itd. ?
Ja ovde govorim o tome kako mi nije isto raditi levu i desnu stranu tela i to je sve. Mogu da unosim i milion grama proteina, ali asimetrija ce ostati.
Pedja_Petrovic:
ALI VEZBANJE NEMA NIKAKVE VEZE SA SMITREIJOM COVECE???...
NISU LEVA I DESNA STRAN ISE..PA KAKO TI TO VIDIS???
Ogi.:
"VIDIM" tako sto mi nije isto kada radim levu i desnu stranu. Opisao sam to u prvoj poruci.
Kako bi ti onda definisao taj problem? Kao sta? Sta je to?
Manimal:
--- Citat: Ogi. ---Ma sve je to u redu, samo... o cemu ti pricas, covece? :D Da nisi pogresio sobu? Kakve veze ima moj prvi post sa ovim sto si ti napisao? Kakve veze to ima sa unosom proteina, ugljenih hidrata itd. ?
Ja ovde govorim o tome kako mi nije isto raditi levu i desnu stranu tela i to je sve. Mogu da unosim i milion grama proteina, ali asimetrija ce ostati.
--- Kraj citata ---
Moras procitati moj post jos jednom.
Napisao si pod ovom temom "Štednja WHEY-a", da vec treniras 10 godina, pa tako mislim da covek nije pogresio sobu.
Ono o cemu ti ovdje govoris, ja sam ti dao odgovor.
Bolje ti je da manje pises a vise ucis jer poceo si da se vrtis u krug i ne znas vise sta pises u drugim postovima, i posebno da se nadmudrujes sa nekim ko ima puno vise iskustva nego ti.
Ako ti jos uvijek nesto nije jasno napisi mi sta nije pa cu ti probati malo detaljnije opisati a sve je vec objasnjeno.
Sto se tice asimetrije kako kazes u tih 10 godina koliko ides u teretanu trebala bi biti sasvim neznatna, SKORO neprimetljiva ali ako ti to nisi uspio da savladas u 10 godina, neces nikad.
Manimal:
Sve sam ti ovo napisao zato sto si se poceo nadmudrivati sa Pedjosom oko unosa dnevne kolicine proteina.
Samo cu da zakljucim jednu stvar i da zavrsim sa tobom.
Kada jos uvijek nisi doveo svoje tijelo u nekakvu simetriju nakon 10 godina treninga i kada ti je lijeva strana(ONA SLABIJA) jos uvijek zadaje takve glavobolje, a dajes si pravo da se nadmudrujes sa Pedjosom o dnevnom unosu proteina, kako ti ocekujes da budem(o) blagi sa tobom, i jos kazes da je covek pogresio sobu.
Sjedi malo i razmisli sta pises.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju